Tehnici de realizare a unui program pentru executia hartii economice a unui canal fluvial

Trimisa la data: 2010-02-23
Materia: Geografie
Pagini: 88
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gina_R
Lucrare de licenta despre Tehnici de realizare a unui program pentru executia hartii economice a unui canal fluvial
Corpul de otel al tancurilor este impartit prin pereti etansi
transversali si longitudinali in 8-12 compartimente. Peretii etansi impiedica trecerea libera a incarcaturilor dintr-un compartiment intr-altul, asigurand stabilitatea navei in timpul navigatiei si mentinerea asietei. Fiecare compartiment are o gura care se inchide etans, cu capac metalic, prin suruburi cu piulite fluturi. Pentru manipularea produselor petroliere, unele tancuri sunt inzestrate cu o instalatie de pompare montata intr-o cabina pe punte si un sistem de conducte care comunica cu compartimentele. Inchiderea etansa a vanelor cu ajutorul tijelor de comanda prevazute cu volane de pe punte.
Ventilatia compartimentelor tancurilor se face prin tuburi cotite prevazute cu sifon, cu palnie si sita metalica si prin supape automate de retinere a gazelor, asigurate contra incendiilor si exploziilor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tehnici de realizare a unui program pentru executia hartii economice a unui canal fluvial

Lucrare de licenta despre Tehnici de realizare a unui program pentru executia hartii economice a unui canal fluvial
Cuprins

Capitolul I Prezentarea generala a Dunarii .........3

Capitolul II Descrierea Dunarii maritime ..........9

Capitolul III Reguli de navigatie care se aplica pe canalul Sulina...............26

Capitolul IV Notiuni privind manevra navelor pe canalul
Sulina...............38

Capitolul V Procesul de transport naval fluvial............47

Capitolul VI Caracteristicile navei si executarea marsului........61

Capitolul VII Calculul economic al voiajului............72

Capitolul VIII Optimizarea transportului fluvial........73

Capitolul IX Orientari si concluzii in privinta navigatiei pe canalul Sulina................84

Bibliografie............87

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tehnici de realizare a unui program pentru executia hartii economice a unui canal fluvial". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.