Tehnici si instrumente manageriale in procesul de elaborare al bilantului

Trimisa la data: 2010-09-24 Materia: Management Pagini: 164 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Dan_T
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Tehnici si intrumente manageriale in procesul de elaborare al bilantului
Managementul financiar include toate activitatile ce vizeaza colectarea, prelucrarea si folosirea mijloacelor financiare, precum si activitatea de control aferenta.Agentii economici nu-si pot realiza activitatea, in particular, nu pot produce bunuri si servicii, fara a dispune de resurse care se gasesc sub denumirea generica de capital (fizic si uman).Capitalul fizic, incluzand activele financiare si activele reale, sufera un proces continuu de transformare, in cadrul caruia activele financiare se convertesc in active reale si invers.

Activele financiare sunt necesare pentru procurarea activelor reale si a capitalului uman, produc bunuri si serviciii, din vanzarea carora se procura activele financiare.Indiferent de natura activitatii desfasurate, agentii economici au nevoie de capital, pe care-l procura , fie de la persoane fizice, fie de la persoane juridice, increderea agentului economic in capitalul privat, in "averea productiva " constituind principiul de baza al existentei economiei de piata.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Tehnici si instrumente manageriale in procesul de elaborare al bilantului

Cuprins


Introducere...........2

Capitolul I Importanta si continutul lucrarilor de sinteza si raportare contabila..........6

Capitolul II. Prezentarea generala a S.C. Instalatii Trust S.R.L. Brasov...........41

Capitolul III. Elaborarea bilantului contabil si analiza financiara la S.C. Instalatii Trust S.R.L. Brasov........69

Capitolul IV Solutii de rationalizare a activitatii financiar - contabile a S.C. Instalatii Trust S.R.L .........150

Capitolul V. Concluzii si propuneri........159

Bibliografie.........161

Lista anexelor.........163
Lista tabelelor........163
Lista graficelor.......164
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tehnici si instrumente manageriale in procesul de elaborare al bilantului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.