Tehnici si instrumente manageriale in procesul de elaborare al bilantului

Trimisa la data: 2010-09-24
Materia: Management
Pagini: 164
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dan_T
Lucrare de licenta despre Tehnici si intrumente manageriale in procesul de elaborare al bilantului
Managementul financiar include toate activitatile ce vizeaza colectarea, prelucrarea si folosirea mijloacelor financiare, precum si activitatea de control aferenta.Agentii economici nu-si pot realiza activitatea, in particular, nu pot produce bunuri si servicii, fara a dispune de resurse care se gasesc sub denumirea generica de capital (fizic si uman).Capitalul fizic, incluzand activele financiare si activele reale, sufera un proces continuu de transformare, in cadrul caruia activele financiare se convertesc in active reale si invers.

Activele financiare sunt necesare pentru procurarea activelor reale si a capitalului uman, produc bunuri si serviciii, din vanzarea carora se procura activele financiare.Indiferent de natura activitatii desfasurate, agentii economici au nevoie de capital, pe care-l procura , fie de la persoane fizice, fie de la persoane juridice, increderea agentului economic in capitalul privat, in "averea productiva " constituind principiul de baza al existentei economiei de piata.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tehnici si instrumente manageriale in procesul de elaborare al bilantului

Cuprins


Introducere...........2

Capitolul I Importanta si continutul lucrarilor de sinteza si raportare contabila..........6

Capitolul II. Prezentarea generala a S.C. Instalatii Trust S.R.L. Brasov...........41

Capitolul III. Elaborarea bilantului contabil si analiza financiara la S.C. Instalatii Trust S.R.L. Brasov........69

Capitolul IV Solutii de rationalizare a activitatii financiar - contabile a S.C. Instalatii Trust S.R.L .........150

Capitolul V. Concluzii si propuneri........159

Bibliografie.........161

Lista anexelor.........163
Lista tabelelor........163
Lista graficelor.......164

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tehnici si instrumente manageriale in procesul de elaborare al bilantului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.