Tehnici si metode in procesul de fabricatie

Trimisa la data: 2009-08-29
Materia: Management
Pagini: 92
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Nina_Ca
Lucrare de licenta despre Tehnici si metode in procesul de fabricatie
In aceasta situatie pentru a rezista pe piata cu rezultate concrete S.C. ARCTIC S.A. trebuia sa minimizeze raportul PRET/CALITATE cat de mult posibil. In situatia existenta, acest lucru nu putea fi realizat decat prin:reducerea costurilor variabile prin reducerea consumurilor de materii prime, reducerea cheltuielilor salariale directe,etc.cresterea calitatii produselor, prin introducerea unor standarte ridicate,identice sau chiar superioare cu ale firmelor concurente.Introducerea de noi programme de fabricatie si mijloace tehnice moderne care sa impuna produsele S.C. ARCTIC S.A. atat pe plan intern cat si pe plan extern.

Acestea au putut fi realizate printr-un program de investitii in valoare de 2.202 milioane DM, investitii suportate de BERD si SOCIETE GENERALE ROMANIAN GROUP FUND (actionarii principali), ce vizau retehnologizarea si modernizarea tehnologica a echipamentelor de productie.Cele 2.202 milioane de marci germane au fost folosite pentru achizitionarea si implementarea unor linii de fabricatie noi in vederea cresterii productiei pe criterii de eficienta, scaderea costurilor totale, cresterea calitatii produselor si a volumului de vanzari implicit reducerea stocurilor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tehnici si metode in procesul de fabricatie

Lucrare de licenta despre Tehnici si metode in procesul de fabricatie
Cuprins

Capitolul I. Notiuni teoretice privind lansarea in fabricatie....................................3

Capitolul II. Prezentare generala a S.C.ARCTIC S.A.....................................7

Capitolul III. Subsistemul P.L.U.P. in cadrul S.C.ARCTIC S.A....................28

Capitolul IV. Masuri propuse pentru eficientizarea activitatilor de lansare in fabricatie de noi produse..............................47

Capitolul V. Eficienta introducerii in exploatare a aplicatiei informatice.........................................89


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tehnici si metode in procesul de fabricatie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.