Tehnicile de promovare a vanzarilor

Trimisa la data: 2010-10-06
Materia: Marketing
Pagini: 94
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Geogiana_Mi
Lucrare de licenta despre Tehnicile de promovare a vanzarilor
In general, intreprinderile considera promovarea vanzarilor ca o activitte conceputa pentru a zdrobi fidelitatea marcii si publicittea ca o activitate conceputa pentru a crea fidelitatea marcii.

Promovare vizeaza modificarea fluxului cererii:direct, atunci cand actiunea promotionala atinge consumatorii sau distribuitorii si le modifica comportamentul cererii de bunuri sau servicii analizate;indirect, atunci cad actiunea promotionala tinde sa schimbe comportamentul unui agent al ciclului de distribuire pentru ca acesta sa antreneze la un alt membru al circuitului o modificare a comportamentului de cumparare, de stocare sau de vanzre. De exemplu, acesta este cazul cand promovarea se adreseaza vanzatorilor pentru a determina pe distribuitori sa cumpere, sa stocheze si sa vanda.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tehnicile de promovare a vanzarilor

Lucrare de licenta despre Tehnicile de promovare a vanzarilor
Cuprins

Introducere.....................6

Capitolul I. Promovarea vanzarilor - generalitati............9

Capitolul II. Instrumente de promovare pe pietele bunurilor de consum....................19

Capitolul III. Prezentarea societatii comerciale............34

Capitolul IV. Activitatea de marketing.............62

Concluzii.................90

Bibliografie..............93

Anexe.....................94

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tehnicile de promovare a vanzarilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.