Tehnicile in negocierea contractelor de export

Trimisa la data: 2010-08-16
Materia: Comert
Pagini: 108
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Mihaela_Du
Lucrare de licenta despre Tehnicile in negocierea contractelor de export
Dosare de negociere. Informatiile sunt selectionate, prelucrate, sistematizate si completate cu calcule de analiza si transpuse in urmatoarele dosare: dosarul cu specificatia tehnica, cel cu specificatia comerciala, cel cu situatia conjuncturala a pietei, dosarul privind concurenta de piatat cel privind bonitatea partenerului, cel cu resurse de finantare.Dosarul tehnic, in afacerile internationale cu produse standardizate este suficienta specificatia tehnica din prospect, dar, in cazul produselor complexe sau unicat este necesara elaborarea unor documentatii tehnice care cuprind paraAZmetri tehnici si de calitate, tolerantele, garantiile tehnice etc.

Dosarul tehnic se redacteaza, de regula, in cateva limbi de circulatie internationala si, la cerere, in limba preferata de beneficiarul vizat.In anumite cazuri, in functie de complexitatea obiectivului, dosarul tehnic se inainteaza partenerului cu cateva luni sau saptamani inainte de data inceperii dezbaterilor, in scopul studierii. De multe ori se organizeaza chiar discutii a preliminare intre specialisti pentru clarificari si completari aduse materialului tehnico-documentar.Dosarul comercial. Acest dosar cuprinde date referitoare la produsele de pe piata internationala, cu deosebire pe piata pe care se va efectua exportul sau din care se va realiza importul, elemente economice care caracterizeaza piata.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tehnicile in negocierea contractelor de export

Lucrare de licenta despre Tehnicile in negocierea contractelor de export
Cuprins

Capitolul I. Negocierea in afacerile economice internationale...................................3

Capitolul II. Contractele in afacerile economice internationale ...............................49

Capitolul III. Tipuri de contracte........................69

Bibliografie................................107

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tehnicile in negocierea contractelor de export". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.