Tehnologia Microsoft in aplicatiile bancare online pentru credite de consum

Trimisa la data: 2010-06-14
Materia: Informatica
Pagini: 57
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Nistor_T
Lucrare de licenta despre Tehnologia Microsoft in aplicatiile bancare online pentru credite de consum
Clientul, de obicei un browser, trebuie sa cunoasca tipul continutului cu care raspunde serverul. Clientul citeste tipul MIME al header-ului pentru a determina tipul continutului. Pentru cele mai multe cereri, tipul MIME este ori text/html, ori un tip imagine, cum ar fi image/gif, dar poate fi totodata un fisier video sau audio, o animatie, sau orice alt tip. Browserele, ca si serverele, folosesc valoriile din registrii si tipul MIME pentru a determina modul de afisare al fisierului.

Cand corpul raspunsului este HTML, browserul analizeaza fisierul pentru a separa continutul. Apoi va folosi inceputul fisierulu ipentru a detrrmina modul de afisare a continutului pe ecran. Fisierele HTML moderne pot contine cateva tipuri diferite, cum ar fi text si imagine. Browserele se ocupa de fiecare in mod diferit. Cascading Style Sheets. Acestea sunt fisiere text intr-un format specific ce contin directive despre cum este formatat continutul unui fisier hTML.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tehnologia Microsoft in aplicatiile bancare online pentru credite de consum

Cuprins

Capitolul I. Cum functioneaza o aplicatie web.......................3
Cum functioneaza o cerere web.............................3
Cerere client...................................4
Cum raspunde serverul web - pregatirea ..............................5
Cum raspunde un server web.................................7
Introducere in paginile web dinamice.............................9
ASP.NET....................................12
Introducere in procedurile stocate...............................17

Capitolul II. Aplicatie bancara - sistem de acordare credite pentru persoane fizice................................................23
Introducere................................23
Prezentare modul banca (ofiter de credit)..............................26
Prezentare modul COMERCIANT..........................................45

Listare cod...................................................47

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tehnologia Microsoft in aplicatiile bancare online pentru credite de consum". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.