Tehnologia de fabricatie a laptelui de consum

Trimisa la data: 2010-04-30
Materia: Igiena alimentelor
Pagini: 64
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ovidiu_Do
Lucrare de licenta despre Tehnologia de fabricatie a laptelui de consum
Este operatia prin care se urmareste distrugerea bacteriilor patogene precum si a majoritatii florei saprofite de poluare, inactivitatea enzimelor in vederea stabilizarii proprietatilor laptelui pe o perioada de cel putin 48 de ore. Pasteurizarea se face intr-un schimbator de caldura cu placi. Prin circulatia laptelui in contracurent cu agentul termic la o temperatura de 85 - 870 C, laptele este adus la temperatura de 82 - 850 C si mentinut timp de 5 secunde dupa care se face racirea brusca a acestuia la +40 C.

Procesul este automatizat, temperatura apei si cea a laptelui este permanent controlata de traductorii de temperatura ai instalatiei de automatizare, afisata numeric si prin termografie. De asemenea temperatura apei de racire este controlata si afisata cu ajutorul unui sistem cu afisaj numeric. Racirea se face cu ajutorul unei instalatii de racire cu freon. Se face prin amestecarea in tancul de normalizare a unei proportii de lapte degresat, repasteurizat, cu laptele integral, astfel incat procentul de grasime al laptelui de consum sa fie 2,5%. Prin metoda butirometrica se determina apoi procentul de grasime al laptelui normalizat.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tehnologia de fabricatie a laptelui de consum

Lucrare de licenta despre Tehnologia de fabricatie a laptelui de consum
Cuprins

Capitolul I. Prezentarea la sc helvetica milk srl.....................3
1 Scurt istoric..........................................3
2 Indicatori economico - financiari................................5

Capitolul II. Organizarea productiei.............................10
1 Tehnologia de fabricare a laptelui de consum cu 2,5 % grasime........................................10
2 Fisa tehnica a produsului lapte batut...........................14
3 Structuri organizatorice si elementele fundamentale ale acestora....................................23

Capitolul III. Marketing la s.c. Helvetica milk s.r.l...................31
1 Aspecte teoretice privind mixul de marketing.........................31
2 Mixul de marketing la s.c. Helvetica milk s.r.l.......................56

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tehnologia de fabricatie a laptelui de consum". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.