Tehnologia executarii unui reper in cadrul pietei de capital din Romania

Trimisa la data: 2010-06-01
Materia: Economie
Pagini: 89
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cosmin_Ba
Lucrare de licenta despre Tehnologia executarii unui reper in cadrul pietei de capital din Romania
Societatea de Bursa Rasdaq;reprezinta componente esentiale ale procesului de restructurare a economiei in tara noastra. Procesele de constituire si dezvoltare a unei piete de capital in tara noastra sunt indisolubil legate de procesul de privatizare a intreprinderilor cu capital de stat, din diferite domenii de activitate: industrie, agricultura, comert, transporturi, alimentatie publica, etc. In paralel, aparitia unor firme noi cu capital particular, cu sau fara participare straina, concura la accelerarea procesului de creare a unei veritabile piete de capital in tara noastra.

Prin intermediul Programului de Privatizare in Masa (PPM) s-a realizat privatizarea a peste 5000 de societati comerciale cu capital din stat, prin distribuirea unei parti a capitalului acestora, in mod gratuit, catre populatie prin intermediul certificatelor de actionar. Acest proces va continua prin vanzarea capitalului social ramas in proprietatea statului, gestionat de catre Fondul Proprietatii de Stat (FPS), prin diferite metode precum: vanzarea de actiuni prin licitatie publica, oferta publica, prin intermediul formelor organizate ale pietei de capital (bursa de valori si piata extrabursiera), etc.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tehnologia executarii unui reper in cadrul pietei de capital din Romania

Cuprins

Rezumat..........3

1. Aspecte generale privind problematica pietelor financiare......4

2. Piata de capital in Romania...........20

3. Bursa de valori...........13

4. Bursa de Valori Bucuresti (BVB)..........25

5. Piata extrabursiera Rasdaq...........37

6. Tipuri contracte bursiere.........39

7. Acoperirea riscului. Concept si definire......47

8. Studii de caz............53

9. Consideratii generale asupra procesului de presare la rece....59

10. Analiza piesei..........60

11. Tehnologia de prelucrare prin presare la rece.........62

12. Proiectare stantei de perforat-retezat...........75

13. Norme privind executarea sculei si N.T.S.N..........84

14. Norme privind exploatarea sculei...........87

Bibliografie.............88

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tehnologia executarii unui reper in cadrul pietei de capital din Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.