Tehnologia uleiului alimentar

Trimisa la data: 2010-08-22
Materia: Politehnica
Pagini: 21
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Aura_I
Lucrare de licenta despre Tehnologia uleiului alimentar
Uleiul alimentar este ambalat in cele mai multe cazuri in sticle de plastic cu volumul egal cu un litru. Tot cu acelasi volum se mai gasesc si ambalaje din sticla. Pentru un volum mai mare (de doi litri sau de cinci litri) ambalajul consta tot in sticle voluminoase de doi, respectiv cinci litri.

Mai putin intalnite (cel putin pentru consumatorii obisnuiti care-si fac cumparaturile in magazine, piete, hypermarketuri) sunt butoaiele si bidoanele metalice. Mai jos avem un tabel ce contine firme ce produc astfel de butoaie si bidoane de ulei alimentar si provenienta firmelor. Firmele mentionate sunt agenti activi pe piata romaneasca in domeniul specific.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tehnologia uleiului alimentar

Lucrare de licenta despre Tehnologia uleiului alimentar
Cuprins

Introducere.............3

Capitolul I Caracterizarea generala a pietei............4
Productia si consumul de ulei in Romania............4

Capitolul II Clasificarea generala si particularitatile sortimentale................10
Sortimente de uleiuri comestibile.............10
Marci de ulei alimentar............11

Capitolul III Tehnologii de fabricatie...........13

Capitolul IV Modalitati de ambalare..........16
Ambalarea - potrivit legii........16
Modalitati de ambalare............16

Capitolul V Cerinte de pastrare............18

Capitolul VI Sisteme de etichetare.........20

Concluzii............23

Bibliografie.........24Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tehnologia uleiului alimentar". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.