Telefonul mobil ca mijloc de comunicare

Trimisa la data: 2010-09-17
Materia: Politehnica
Pagini: 73
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Aura_C
Lucrare de licenta despre Telefonul mobil ca mijloc de comunicare
Stilurile de interactiune furnizeaza o imagine generala in care semnele sau simbolurile isi gasesc locul lor. Si semnele non-verbale isi pot face aparitia intr-un stil de selectie tip meniu. Pe de alta parte, intr-un stil interactiv, aceeasi actiune poate fi realizata cu ajutorul unui icon, de exemplu, imaginea unui cos de gunoi sau printr-o expresie cum ar fi "cancel", "abort". Un alt aspect al interfetei cu utilizatorul este modul in care utilizatorul realizeaza introducerea de date in sistem. Citeva optiuni sint disponibile si aici, de exemplu, folosind tastatura si dispozitivele de indicare directa sau indirecta cum ar fi touch screen-ul, pixul de lumina, mouse-ul sau joystick-ul.

Mixtura de dispozitive de intrare si prezentarea informatiei pe ecran incluzind variate stiluri de interactiune si tipuri de semne, explica de ce este atit de dificil sa realizezi o interfata universala, in mod special, daca luam in considerare importanta limitarilor sistemului cognitiv al utilizatorului si background-ul sau cognitiv. Numeroasele ecrane de intimpinare a procesoarelor de text folosite in mod comun, cum ar fi spre exemplu, Wordperfect, Wordstar, Homeword, PC-Write sau MS-Word, arata in mod evident atit absenta cit si necesitatea unui standard comun. Singura dezvoltare ce lasa loc sperantei este standardul pe care il impune tehnologia Windows.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Telefonul mobil ca mijloc de comunicare

Lucrare de licenta despre Telefonul mobil ca mijloc de comunicare
Cuprins

Introducere................3

1. Semne electronice si hypertext...............5

2. Despre semiotica interfetei cu utilizatorul.........14

3. Principiile unui bun design al interfetei cu utilizatorul.........25

4. Telefonia mobila. Principii si tehnologii...........32

5. Interfata cu utilizatorul in telefonia mobila.........48

6. Telefonul mobil, un mijloc de comunicare in masa..........58

Concluzii..............65

Dictionar de termeni tehnici aparuti in lucrare..........66

Bibliografie............71

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Telefonul mobil ca mijloc de comunicare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.