Televiziunea comerciala si modalitati de selectie si ierarhizare

Trimisa la data: 2009-04-14 Materia: Marketing Pagini: 97 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Olivia_C
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Televiziunea comerciala si modalitati de selectie si ierarhizare
Tematica, circumscrisa conflictelor materiale si sociale contemporane, atrage o audienta feminina, cu varste cuprinse intre 18-45 ani. Marele avantaj al genului decurge din natura sa perfect predictibila, oferindu-se astfel un cadru securizant, ce alimenteaza un sentiment aparent de familiaritate si antreneaza vointa neconditionata a telespectatorilor, pana la o subordonare totala. Trivializarea subiectelor, la care se adauga o divizare a publicului in orele de difuzare a acestor programe se impune ca o consecinta directa a experimentarii vicarialului in formula sa cea mai simpla, soap-ul devenind mai putin un punct de discutie, cat un punct de referinta al unui stil de viata dominat de televiziune.

Programarea actuala, dominata de caracterul serialitatii reprezinta "expresia contemporana a mitului, a impunerii imaginilor si comportarilor mitice in constiinta colectiva." Ca forma culturala, inglobeaza in nucleul narativ, valori, modele, relatii si conexiuni recognoscibile in viata cotidiana. Studiile de specialitate din domeniul audiovizualului releva faptul ca tendintele actuale converg spre impunerea unui model al neoteleviziunii, situat in interiorul sferei de influenta a unui gen particular, dar exercitand un impact vizibil asupra sa.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Televiziunea comerciala si modalitati de selectie si ierarhizare

Lucrare de licenta despre Televiziunea comerciala si modalitati de selectie si ierarhizare
Cuprins

Argument...........................................4

Capitolul I. Semnificatia si evolutia mediilor audiovizulae in cadrul sisetemului mass-media.............................................5
I.1. Repere istorice privind dezvoltarea unui nou mediu de difuzare in masa........................................5
I.2. Tranzitia catre modelul de masa. Aparitia retelelor...............8
I.3. De la monopolul serviciului public la triumful modelului comercial.....................................10
I.4. Emergenta televiziunii tabloide............................15
I.5. Televiziunea tabloida-schita istorica......................17

Capitolul II. Genurile televiziunii comerciale........................20
II.1. Enuntarea informativa.......................................22
II.2. Enuntarea fictiva......................................33
II.3. Enuntarea ludica....................................37
II.4. Transgenurile...........................................38

Capitolul III. Modalitati de selectie si ierarhizare a informatiilor in televiziunea comerciala.........................................48
III.1. Ocurente, evenimente si informatii.............................48
III.2. Selectia informatiilor...................................59

Capitolul IV. Modalitati de realizare a filtrului informational asupra fluxului general Mediafax la nivelul redactiilor de stiri ale ProTV si Antena 1...................................82

Bibliografie...........................................96
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Televiziunea comerciala si modalitati de selectie si ierarhizare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.