Tendinte in marketingul online

Trimisa la data: 2009-05-21
Materia: Marketing
Pagini: 119
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Laurentiu_F
Lucrare de licenta despre Tendinte in marketingul online
Cresterea expunerii. mai multe firme isi afiseaza adresa URL in sectiuni speciale ale ziarelor cotidiene, ale publicatiilor de afaceri si ale mediei comerciale. Anuntatorii variaza de la mici consultanti in taxe pana la mari firme producatoare de autoturisme.Chiar si anunturile TV contin adrese de web. In primul rand trebuie vorbit cu departamentul sau agentia publicitara pentru a include URL-ul pe toate anunturile din toata media, sau sa se cumpere publicitate intr-o publicatie care ajunge la publicul tinta.

Strategii de promovare Tiparirea URL- ulului pe toate materialele de comunicatie de marketing Expunere catre persoanele care folosesc produsele siteului. Firmele isi tiparesc adresele Web pe materialele promotionale de marketing si alte lucruri care raman neschimbate, sau o relativitate redusa. Se tipareste adresa pe communicate de presa, brosuri, anunturi, antete, plicuri si carduri sau pe obiecte marunte ca stilouri, mouse-uri. Totul tine de creativitatea si experienta designerului sau artistului grafic ce realizeaza acest proces.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tendinte in marketingul online

Lucrare de licenta despre Tendinte in marketingul online
Cuprins

Introducere................................................3

Capitolul I. Internetul - mecanism de raspandire a informatiei.........................................12

Capitolul II. Marketing online - instrumente teoretice...........................................31

Capitolul III. Strategii de marketing online...................................................55

Capitolul IV. Prezentarea generala a societatii........................................66

Capitolul V. Instrummente de marketing online utilizate.........................................80

Concluzii..........................................109

Bibliografie.................................................116

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tendinte in marketingul online". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.