Tendinte in structura sistemelor integrate de productie

Trimisa la data: 2009-07-03
Materia: Economie
Pagini: 37
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andreea_I
Lucrare de licenta despre Tendinte in structura sistemelor integrate de productie
Ca o dezvoltare rationala s-au dezvoltat componentele necesare achizitiei datelor din aparatura de control si pachete de programe performante care permit crearea unor instrumente virtuale cu mult mai complexe si mai performante decat cele reale. Daca aparatura de masura clasica ofera utilizatorului marimi fizice sub forma unor valori analogice uneori combinate cu dispozitive de afisare grafica, calculatorul ofera o flexibilitate nelimitata in privinta achizitiei si memorarii datelor, asigurand in acest mod elemente de suport pentru luarea deciziilor de control automat in medii de fabricatie diverse.

Prin asistarea cu calculatorul se obtine nu numai o automatizare a unor activitati desfasurate de personal specializat ci se introduce in procesul de cercetare - proiectare - planificare - productie - control, totalitatea cunostintelor disponibile pentru linia de productie respectiva. Prin dezvoltarea spectaculoasa din ultimii ani a calculatoarelor, costurile modernizarii activitatilor de cercetare - proiectare - planificare - productie -control sunt acum accesibile si pentru intreprinderile mici.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tendinte in structura sistemelor integrate de productie

Cuprins

Capitolul I. Introducere...................................3

Capitolul II. Evolutia sistemelor de productie..........................................5

Capitolul III. Strategii moderne adoptate in industrie........................................11
3.1 Strategia managementului calitatii...............................11
3.2 Sistemele de fabricare integrata CIM Consideratii generale despre sistemele CIM........................................22
3.3 Ingineria Concurentiala................................24
3.4 Reingineria firmei/intreprinderii..............................32

Bibliografie.........................................35

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tendinte in structura sistemelor integrate de productie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.