Tendintele de dezvoltare a cooperativelor de credit in Romania

Trimisa la data: 2010-10-22
Materia: Finante-Banci
Pagini: 63
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Marcel_F
Lucrare de licenta despre Tendintele de dezvoltare a cooperativelor de credit in Romania
Cooperativele de credit ajuta persoanele cu venituri reduse sa-ti creasca activele lor, prin stabilirea unor relatii de credit, infiintarea unor intreprinderi, dandu-le acces la capital de lucru, crescandu-le veniturile prin expansiunea afacerilor, facilitandu-le obtinerea de credite pentru locuinte si bonificandu-le economiile.Ca nou membru intr-o cooperativa de credit, o persoana are acces la credite in sume mici, acest acces crescand pe masura ce se ramburseaza fara probleme creditele primite.

Multi membrii imprumuta bani pentru a-si incepe sau a-si extinde afacerile, ca sursa principala sau secundara de activitate economica. Creditele de la cooperativele de credit devin de asemenea capitalul initial al microintreprinderii, ca activitate economica principala pentru alti membrii ai familiei. Membrii cooperativelor de credit cauta mijloace pentru a obtine mai mult capital de lucru cu termene mai flexibile de plata pe masura ce afacerea se dezvolta. In timp, ei iau credite de tot mai mari dimensiuni pentru nevoi de productie sau personale, bazate pe capacitatea de plata sau pe garantii colaterale.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tendintele de dezvoltare a cooperativelor de credit in Romania

Lucrare de licenta despre Tendintele de dezvoltare a cooperativelor de credit in Romania
Cuprins

Introducere.............................................3

Capitolul I. Tendinte in dezvoltarea cooperativelor de credit........................................6
1.1. Consideratiigenerale despre cooperatie.......................6
1.2. Aparitia si dezvoltarea cooperativelor de credit.................10
1.3. Tendinte de dezvoltare a cooperativelor de credit la nivel global...............................14
1.4. Tendinte in dezvoltarea cooperativelor de credit in Romania..............................18

Capitolul II. Reorganizarea cooperativei de credit Jiul conform O.U.G. NR. 97/2000.................................22
2.1. Prezentarea generala a cooperativei de credit Jiul Tg Jiu.....................22
2.2. Rezultatele obtinute in urma procesului de autorizare............29

Capitolul III. Managementul activelor s pasivelor in cooperativele de credit.............................................33
3.1. Modalitati de acordare a creditelor membrilor cooperatori.......................33
3.2. Propuneri si concluzii privind activitatea viitoare a cooperativei de credit Jiu ..................................
3.3. Aplicatie practica, privind modul de acordare a creditelor la cooperativa de crdit Jiu Tg. Jiu........................54

Bibliografie.....................................62

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tendintele de dezvoltare a cooperativelor de credit in Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.