Teoria abstracta a automatelor

Trimisa la data: 2009-07-30
Materia: Politehnica
Pagini: 64
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Simona_Do
Lucrare de licenta despre Teoria abstracta a automatelor
Din punctul de vedere al functionarii automatului intereseza doar acele stari interne care asigura automatului functii diferite de iesire . Intre starile interne ale unui automat exista si stari din care pornind automatul genereza functii identice pe iesire , adica exista stari ce determina o aceiasi functionare a automatului .O multime de astfel de stari , asigurand aceiasi comportare pe iesire a automatului , va fi inlocuita printr-o singura stare . Astfel , multimea starilor interne pa care trebuie sa le asigure un automat fiind mai mica si stuctura automatului va rezulta mai simpla .

Din aceasta cauza , in faza de proiectare , se impune eliminarea starilor ce determina aceeasi functionare pe iesirea automatului de realizat. Aceste stari redundante se numesc stari echivalente deoarece se afla intr-o relatie de echivalenta .O relatie de echivalenta pe o multime determina impartirea multimii in submultimi nevide disjuncte ce epuizeaza multimea , toate elementele unei submultimi fiind in relatie de echivalenta . Aceste submultimi , induse de o relatie de echivalenta , se numesc clase de echivalenta si constituie o partitie a multimii . Partitia unei multimi in clase de echivalenta are la baza urmatoarea :

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Teoria abstracta a automatelor

Lucrare de licenta despre Teoria abstracta a automatelor
Cuprins

Capitolul I. Automate.......................................3
1.1. Automate conxe...................................11
1.2. Echivalenta de stari.....................................13
1.3. Automate echivalente..........................................20
1.4. Automate incomplet definite....................................30

Capitolul II. Reprezentarea automatelor...............................31

Capitolul III. Compatibilitate...................................36

Capitolul IV. Partitii........................................42

Capitolul V. Interconectarea automatelor............................52

Capitolul VI. Arii logice programabile................................58
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Teoria abstracta a automatelor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.