Teoria compresiei de dinamica

Trimisa la data: 2010-08-02
Materia: Politehnica
Pagini: 75
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Sorina_O
Lucrare de licenta despre Teoria compresiei de dinamica
Se observa dependenta de semnalul de intrare, ceea ce inseamna ca functia de transfer este inerent neliniara. De asemenea, se observa ca polii functiei de transfer depind de nivelul semnalului de intrare (anvelopa) deci stabilitatea buclei nu este asigurata pentru orice nivel - este posibil ca la nivele mari, un pol sa migreze in semiplanul drept si bucla sa devina instabila. Din acest motiv, uneori se blocheaza actiunea de control a castigului pentru semnale de intrare mari.

Pe de alta parte, prezenta FTJ determina o reactie intarziata a buclei la schimbari de amplitudine, ceea ce inseamna ca nu se mai realizeaza o compresie instantanee ca in cazul utilizarii dispozitivelor neliniare. Aceasta este uneori un avantaj - de exemplu in sistemele AGC din etajul de frecventa intermediara al receptoarelor pentru semnale MA, alteori un dezavantaj - de exemplu in cazul compresoarelor pentru semnal vocal.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Teoria compresiei de dinamica

Lucrare de licenta despre Teoria compresiei de dinamica
Cuprins

Capitolul I. Introducere..........................................4
1.1. Prelucrarea materiilor prime..................................4
1.2. Tratamente frigorifice.....................................5
1.3. Tratamente termice.....................................6
1.4. Consideratii asupra subansamblelor din bucla AGC si a legii de compresie.............................................10

Capitolul II. Sistemu catering...................................14
2.1. Cateringul personal....................................14
2.2. Cateringul comercial......................................16
2.3. Clasificarea produselor alimentare in general...................17
2.4. Clasificarea produselor catering............................24

Capitolul III. Impactul economic al intreprinderilor de produse catering asupra societatii.......................................29
3.1. Scurt istoric..........................................29
3.2. Organizare SC HAROLD'S........................................32
3.3. Indiatori economici la SC HAROLD'S.............................34
3.4. Gama sortimentala a SC HAROLD'S.............................44
3.5. Modul de comanda al preparatelor culinare la SC HAROLD'S.................................................48
3.6. Impactul produselor catering asupra consumatorului .............................................52

Bibliografie.........................................74

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Teoria compresiei de dinamica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.