Teorie si practica in mass-media

Trimisa la data: 2009-04-05
Materia: Stiinte Politice
Pagini: 35
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Mihai_H
Lucrare de licenta despre Teorie si practica in mass-media
In prezent, continutul ziarelor si revistelor poate fi generalist sau specializat. Marile cotidiene trateaza teme politice, economice, sociale, sportive, culturale, ale vietii casnice, probleme internationale; ele incearca sa nu ignore niciun subiect de interes si nicio arie a vietii, deoarece publicul lor este eterogen, raspandit pe o arie geografica foarte vasta, cu probleme de viata, aspiratii si preocupari extrem de diverse.Difuzarea programelor prin satelit, corelata cu uitlizarea antenelor parabolice si mai ales cu raspandirea cablului, a permis institutiilor din audiovizual sa acopere teritorii tot mai vaste. In televiziune, in special, posturile locale si nationale sunt concurate de un adevarat "fluviu" de imagini oferite de institutii aflate in locuri indepartate ale planetei.

In radio insa, datorita miniaturizarii care caracterizeaza echipamentele moderne, se impun tot mai mult posturile locale. Acestea, profitand de faptul ca mesajele radio pot fi urmarite si in timpul desfasurarii activitatilor cotidiene (pe durata toaletei matinale, a deplasarii la locul de munca sau in alte locuri, a treburilor casnice), distribuie constant informatii utilitare si programe relaxante, dominate indeosebi de muzica. Posturile de serviciu public au dominat multa vreme peisajul audiovizual, in special in Europa. Ele sunt finantate din fonduri provenite atat din taxele platite de persoanele care poseda radiouri sau televizoare, cat si din bugetul statului.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Teorie si practica in mass-media

Lucrare de licenta despre Teorie si practica in mass-media
Cuprins

Introducere..................3

Capitolul I. Mass-media intre teorie si practica.....................4

Capitolul II. Media si modernitatea...........................18

Concluzii.............................32

Bibliografie........................................34
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Teorie si practica in mass-media". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.