Tipologia si rolul impozitelor in finante

Trimisa la data: 2010-08-06
Materia: Finante-Banci
Pagini: 94
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Corina_Vo
Lucrare de licenta despre Tipologia si rolul impozitelor in finante
Impozitele de cotitatie se caracterizeaza prin faptul ca pornesc "de jos in sus", adica prin stabilirea impozitului datorat de fiecare contribuabil, tinandu-se cont si de situatia si de puterea contributiva a acestuia, insumarea acestora pe fiecare unitate administrativ-teritoriala, dupa care are loc centralizarea acestora pana la nivelul intregii tarii.

Stabilirea veniturilor bugetare din impozite, pe baza impozitelor de cotitatie, se bazeaza pe stabilirea impozitului datorat de fiecare contribuabil, in functie de averea sau veniturile obtinute si modul de impozitare al acestora, conform prevederilor legale in vigoare.Stabilirea veniturilor bugetare din impozite, pe baza impozitelor de cotitate, are o justificare economica si se realizeaza prin infaptuirea principiilor de echitate fiscala.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tipologia si rolul impozitelor in finante

Lucrare de licenta despre Tipologia si rolul impozitelor in finante
Cuprins

Capitolul I Impozitele.................3

Capitolul II Impozitele directe.......11

Capitolul III Impozitele si taxele locale..........48

Studiu de caz.................75

Capitolul IV Efectele impozitelor directe

Capitolul V Posibilitati de perfectionare a gradului de colectare a impozitelor si taxelor............92

Bibliografie..............94Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tipologia si rolul impozitelor in finante". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.