Tipologia strategiilor de marketing

Trimisa la data: 2010-06-07
Materia: Marketing
Pagini: 77
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Luminita_P
Lucrare de licenta despre Tipologia strategiilor de marketing
Pentru ca Sony Romania sa-si imbunatateasca calitatea informatiilor in studiul concurentilor va realiza o cercetare selectiva de piata in randul purtatorilor cererii, exprimate de acelasi segment de clientela.
In aceasta situatie, clientela potentiala a unor intreprinderi concurente este solicitata sa evalueze, comparativ elemente de ordin calitativ, ce definesc performantele concurentiale. Acestea sunt: notorietatea, calitatea produselor, disponibilitatea la vanzare pe piata, competenta profesionala a personalului de distributie si nivelul service-ului acordat.

Operand in cadrul unei anchete pe baza de interviu si avand drept instrument chestionarul scris, structurat, si completat de operator se pot evalua performantele concurentiale ce se au in vedere. Astfel, sunt utilizate urmatoarele intrebari:pentru evaluarea notorietatii: "Puteti sa ne spuneti numele unei companii producatoare de bunuri electronice?";
pentru evaluarea calitatii produselor: "Ordonati companiile producatoare de produse electronice de la cele mai bune la cele mai slabe";
pentru evaluarea disponibilitatii la vanzare: "Ordonati companiile producatoare de produse electronice din punct de vedere al disponibilitatii la vanzare a produselor lor de la cele mai disponibile pana la cele mai putin disponibile";

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tipologia strategiilor de marketing

Cuprins

Capitolul I. Prezentarea companiei SONY Romania..............................................3
1.1. Prezentarea generala a companiei Sony Romania............................................3
1.2. Obiective generale si de marketing..........................18

Capitolul II. Strategie.......................................25
2.1 Tipologia strategiilor de marketing.................................................25
2.2. Strategii de pozitionare.......................................29
2.3 Strategia de piata..........................................34
2.4. Mixul de marketing........................................37

Concluzii...............................................70

Bibliografie....................................................73
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tipologia strategiilor de marketing". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.