Totalitarism si violenta simbolica - Democratie

Trimisa la data: 2010-04-20
Materia: Economie
Pagini: 98
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Simona_G
Lucrare de licenta despre
Violenta individuala era legea structuranta si ordonatoare a societatii prestatale. Obiectul contractului, in aceste conditii, este cedarea dreptului privat la violenta contra garantiei proprietatii si vietii indivizilor. Dreptul individual la violenta este preluat de institutii specializate, de stat si exercitat prin intermediul unor specialisti in manuirea instrumentelor violentei institutionale care asigura pacea comunitatii.

Se disting aici doua tipuri de violenta: cea individuala, caracteristica starii de natura si cea institutionala a societatii organizate, exercitate prin instrumentele statului si care au rol ordonator si organizator in societate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Totalitarism si violenta simbolica - Democratie

Cuprins

Introducere...........2

Capitolul I Violenta si violenta simbolica..........3

Capitolul II Violenta simbolica in sfera politicului.........17

Capitolul III Mituri si mitologii politice.........25

Capitolul IV Regimuri politice democratice versus regimuri politice totalitare...........39

Capitolul V Campanii electorale: marketing de vanzari si marketing electoral.........67

Capitolul VI Libertate de optiune si manipulare.......75

Capitolul VII Campania electorala a lui petre roman violenta soimbolica aplicata spatiului romanesc...........82

Concluzii...........93

Bibliografie........96

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Totalitarism si violenta simbolica - Democratie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.