Traficul in retelele de telecomunicatii

Trimisa la data: 2010-06-25
Materia: Informatica
Pagini: 52
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Loredana_R
Lucrare de licenta despre Traficul in retelele de telecomunicatii
Avantajul principal al procedeului PCM consta in realizarea unei calitati superioare a transmisiunii prin faptul ca aceasta nu este sensibila la distorsiunea lineara; de asemenea nu se produc zgomote sau diafonie, asa cum este cazul liniilor de transmisiune curente si - spre exemplu - al sistemului cu modulatie in amplitudine. In fond, suprasemnalul este un semnal binar, deci regenerarea impulsurilor care il compun este usoara chiar cand ele au suferit pe parcurs deformatii importante; este suficient ca la sosire sa se poata recunoaste prezenta sau absenta lor.

De asemenea, tehnica numerica conduce la reducerea costurilor; costul unei cai PCM este de 1,7 ori mai mic decat costul in tehnica analogica.
Utilizarea regeneratoarelor de semnale asigura o reproducere mai exacta intre doua amplificari (2 dB fata de 15 dB epntru un circuit analogic trecand printr-un centru de tranzit). Deteriorarile raportului semnal/zgomot nu se insumeaza ca in cazul tehnicii analogice. Trebuie totusi mentionat ca procentele de erori se adauga, fapt care poate fi insa evitat prin utilizarea unui rapot S/N convenabil pentru fiecare circuit.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Traficul in retelele de telecomunicatii

Cuprins

Capitolul I. Sstructuri de comutatie. Teoria traficului.............................................3
1. Introducere..............................................3
2. Caracteristici ale comutatiei electronice...........................4
3. Functiile generale ale comutatiei...............................4
4. Reteaua de conexiune.....................................9

Capitolul II. Elemente de baza in evaluarea traficului radiotelefonic.......................................14

Capitolul IV. Dimensiuonarea echipamentului in fuctie de trafic....................................25
1. Sistemul de comutatie digitala EWSD/Siemens...................................................25
2. Aplicatii, posibilitati si caracteristici...........................26
3. Caracteristici hardware....................................31

Capitolul V. Program de conversir si analiza de trafic a unui comutator EWSD/SIEMENS..................................................41

Bibliografie.....................................................52

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Traficul in retelele de telecomunicatii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.