Transmiterea comunicarii politice

Trimisa la data: 2010-09-04
Materia: Stiinte Politice
Pagini: 53
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Paula_G
Lucrare de licenta despre Transmiterea comunicarii politice
Opinia publica reprezinta un concept greu de definit datorita complexitatii sale. De-a lungul timpului au fost emise numeroase definitii: "O teorie a opiniilor, care, normal, trebuie sa ia nastere in acelasi timp in psihologie si sociologie, va trebui sa porneasca de la trei puncte de plecare: opiniile in individ, in societate si in corpul social. Se va vedea ca acesta convergenta se stabileste prin dualitatea cu adevarat indestructibila a persoanei si a societatii, a carei esenta este constituita tocmai din valoarea vizata de opinii".

Pentru Angelusz Robert opinia publica reprezinta "un sistem de fenomene obiectivate, cu o structura complicata, care, el insusi se incadreaza ca parte, ca substructura in totalitatea sociala si, ca urmare a locului ce-l ocupa, precum si a functiilor sale, este un fenomen constituit de catre reteaua deosebit de complicata a comunicatiilor".Sociologii francezi Jean Cazeneuve si David Victoroff inteleg prin opinie publica judecata colectiva exprimata asupra unui fapt sau a unei probleme de catre o societate, judecata bazata pe interactiunea dintre indivizi si diferite grupuri, judecata care nu se bazeaza pe o cunoastere stiintifica a lucrurilor ci, pur si simplu pe un sentiment vag pe care unii oameni il au asupra realitatii.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Transmiterea comunicarii politice

Lucrare de licenta despre Transmiterea comunicarii politice
Cuprins

Introducere....................3

Capitolul I. Comunicarea.........................5
Definirea comunicarii..................5
Elementele comunicarii.......................8
Tipuri de comunicare..........................9
Functiile comunicarii.........................13

Capitolul II. Fenomene care influenteaza comunicarea politica.......17
Contextul in care trebuie inteleasa comunicarea politica.............17
Fenomene care influenteaza comunicarea politica...................21

Capitolul III. Comunicarea politica..............................33
Canale de transmitere a comunicarii politice...............33
Limbajul politic..............................38
Forme ale comunicarii politice...................................47

Concluzii........................................50

Bibliografie...........................................52

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Transmiterea comunicarii politice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.