Transportul aerian la o companie cu profil specific

Trimisa la data: 2009-10-09
Materia: Economie
Pagini: 107
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Lavinia_T
Lucrare de licenta despre Transportul aerian la o companie cu profil specific
Viteza avioanelor cargo a crescut in perioada postbelica de 3-3,5 ori, apropiindu-se de viteza sunetului. Cresterea a fost mai mare la avioanele cu reactie si mai mica la avioanele dotate cu motor cu piston sau turbina. Acestea din urma sunt inlocuite treptat de avioanele cu reactie, mai sigure si mai puternice, mai robuste in functionare si mai economice. Perioada dintre doua reparatii la unele motoare cu reactie se ridica pana la 12000 ore de zbor, fata de 500-1200 ore la motoarele cu piston si 1000-4000 ore la motoarele cu turbina.

Ca rezultat al cresterii vitezelor de zbor, a razei de actiune a avioanelor, a capacitatii lor de transport si vitezei operatiunilor de incarcare-descarcare, a crescut permanent randamentul avioanelor, respectiv capacitatea lor de a realiza intr-o unitate de timp, un anumit volum de transport, exprimat in tone-km sau pasageri/km. In perspectiva, perfectionarea avioanelor va merge in continuare pe linia cresterii randamentului acestora, a constructiei de avioane mari subsonice pentru transportul marfurilor si al pasagerilor, precum si a avioanelor supersonice pentru pasageri.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Transportul aerian la o companie cu profil specific

Lucrare de licenta despre Transportul aerian la o companie cu profil specific
Cuprins

Capitolul I. Transporturile si dezvoltarea economica...............3

Capitolul II. Aeroportul international Timisoara..................39

Capitolul III. Analiza activitatii desfasurate in anul 2001 la aeoportul intrenational Timisoara..................................72

Capitolul IV. Programul de reparatii, modernizari, si investitii la S.N. Aeroport international Timisoara S.A. pentru anul 2002.................91

Concuzii.............................97

Bibliografie.............................105

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Transportul aerian la o companie cu profil specific". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.