Transporturile fluviale de marfuri in traficul intern

Trimisa la data: 2010-08-27
Materia: Transporturi
Pagini: 84
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gina_T
Lucrare de licenta despre Transporturile fluviale de marfuri in traficul intern
Mediul intern este alcatuit din elemente care exprima fizic resursele de care firma dispune, resurse materiale, financiare si umane care joaca un rol esential in desfasurarea activitatii de transport a firmei.
Mediul extern este constituit din doua componente: micromediul si macromediul.

Micromediul este alcatuit din clienti, concurenti, furnizorii fortei de munca, prestatorii de servicii si organismele publice, adica toate elementele cu care firma interactioneaza in mod direct. Macromediul prezinta influenta pe care o au pe termen lung asupra activitatii firmei urmatorii factori: mediul demografic, mediul economic, mediul tehnologic, mediul cultural, mediul politic, mediul institutional si mediul natural. Toate acestea ajuta la construirea unei imagini despre S.C.A.E.P. "GIURGIU PORT" S.A.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Transporturile fluviale de marfuri in traficul intern

Lucrare de licenta despre Transporturile fluviale de marfuri in traficul intern
Cuprins

Introducere...........3

Capitolul I Mixul de marketing in servicii..............6

Capitolul II Politica de promovare in marketingul serviciilor.........19

Capitolul III Marketingul in transporturi.............33

Capitolul IV Promovarea expeditiilor si transporturilor fluviale de marfuri in trafic intern la S.C.A.E.P. "GIURGIU PORT" S.A.........42

Concluzii............80

Bibliografie..........82Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Transporturile fluviale de marfuri in traficul intern". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.