Tranzactiile comerciale internationale si modul lor plata

Trimisa la data: 2010-10-02
Materia: Economie
Pagini: 118
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dan_T
Lucrare de licenta despre Tranzactiile comerciale internationale si modul lor plata
Obiectul contractului trebuie sa existe. Nu este imperativ necesar ca obiectul sa existe la momentul incheierii contractului, el putand fi constituit si in viitor. Un exemplu des intalnit de contracte care au obiect viitor, este acela al contractelor de furnizare.Obiectul trebuie sa fie determinat sau determinabil. Obiectul este determinat atunci cand partile stabilesc in contract cantitatea, fara insa a determina in mod obligatoriu calitatea.

Obiectul este determinabil atunci cand prin contract se stabilesc criteriile cu ajutorul carora, la scadenta, se poate determina obiectul.Obiectul contractului trebuie sa fie posibil. Obiectul poate fi imposibil material ( atunci cand nu poate fi realizat de catre nimeni) sau imposibil juridic ( obligatia de a ceda un drept care nu-ti apartine).

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tranzactiile comerciale internationale si modul lor plata

Lucrare de licenta despre Tranzactiile comerciale internationale si modul lor plata
Cuprins

Capitolul I Contractul de vanzare internationala de marfuri........4

Capitolul II Acreditivul documentar..............12

Capitolul III Incassoul documentar........52

Capitolul IV Transferul bancar.............66


Studii de caz..............99
Studiu de caz privind acreditivul documentar..............99

Studiu de caz privind transferal bancar............110

Concluzii............117

Bibliografie...............118

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tranzactiile comerciale internationale si modul lor plata". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.