Trasaturi ale managementului de succes al personalului angajat

Trimisa la data: 2010-03-21
Materia: Management
Pagini: 286
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cosmin_B
Lucrare de licenta despre Trasaturi ale managementului de succes al personalului angajat
Analiza sistemica a organizatiilor economice pune in evidenta existenta celui mai valoros activ utilizat in procesul muncii - resursele umane. Desi acest activ nu apare explicit in documentele contabile ale organizatiilor, adeseori succesul depinde de modul in care resursele umane pun in practica obiectivele strategice stabilite. In acest context functia de personal devine importanta pentru ca ea cuprinde activitati prin care se identifica calitatile, se analizeaza capacitatile si se perfectioneaza personalul incadrat intr-o organizatie.

Printr-o definitie larga putem arata ca organizatiile sunt colectivitati de oameni realizate in vederea atingerii unui scop comun. Pentru a exista, orice organizatie se cladeste pe baza unor interactiuni intre indivizi care urmaresc acelasi obiectiv. Argumentul fundamental al aparitiei organizatiilor il reprezinta caracterul limitat al capacitatilor umane fizice si intelectuale, dar si faptul ca omul este prin excelenta o fiinta sociala.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Trasaturi ale managementului de succes al personalului angajat

Cuprins

1. Abordarea holistica a conceptului de resurse umane.........3

2. Introducere in managementul resurselor umane..........11

3. Arhitectura grupurilor de munca...........33

4. Teoria si practica motivatiei resurselor umane...........64

5. Resursele umane si cultura organizatiei............85

6. Leadership. Stiluri de conducere..........109

7. Importanta limbajului corpului in comunicare........131

8. Managementul conflictelor.............140

9. Analiza si descrierea posturilor......159

10. Planificarea resurselor umane........181

11. Recrutarea si selectia personalului........200

12. Managementul carierei.........226

13. Evaluarea performantelor resurselor umane.........236

14. Salarizarea personalului.........263

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Trasaturi ale managementului de succes al personalului angajat". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.