Trasaturi ale managementului de succes al personalului angajat

Trimisa la data: 2010-03-21 Materia: Management Pagini: 286 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Cosmin_B
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Trasaturi ale managementului de succes al personalului angajat
Analiza sistemica a organizatiilor economice pune in evidenta existenta celui mai valoros activ utilizat in procesul muncii - resursele umane. Desi acest activ nu apare explicit in documentele contabile ale organizatiilor, adeseori succesul depinde de modul in care resursele umane pun in practica obiectivele strategice stabilite. In acest context functia de personal devine importanta pentru ca ea cuprinde activitati prin care se identifica calitatile, se analizeaza capacitatile si se perfectioneaza personalul incadrat intr-o organizatie.

Printr-o definitie larga putem arata ca organizatiile sunt colectivitati de oameni realizate in vederea atingerii unui scop comun. Pentru a exista, orice organizatie se cladeste pe baza unor interactiuni intre indivizi care urmaresc acelasi obiectiv. Argumentul fundamental al aparitiei organizatiilor il reprezinta caracterul limitat al capacitatilor umane fizice si intelectuale, dar si faptul ca omul este prin excelenta o fiinta sociala.

Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Trasaturi ale managementului de succes al personalului angajat

Cuprins

1. Abordarea holistica a conceptului de resurse umane.........3

2. Introducere in managementul resurselor umane..........11

3. Arhitectura grupurilor de munca...........33

4. Teoria si practica motivatiei resurselor umane...........64

5. Resursele umane si cultura organizatiei............85

6. Leadership. Stiluri de conducere..........109

7. Importanta limbajului corpului in comunicare........131

8. Managementul conflictelor.............140

9. Analiza si descrierea posturilor......159

10. Planificarea resurselor umane........181

11. Recrutarea si selectia personalului........200

12. Managementul carierei.........226

13. Evaluarea performantelor resurselor umane.........236

14. Salarizarea personalului.........263
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Trasaturi ale managementului de succes al personalului angajat". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.