Trasaturi ale managementului riscului in cadrul programelor de constructie

Trimisa la data: 2010-04-01
Materia: Management
Pagini: 103
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eugenia_Ro
Lucrae de licenta despre Trasaturi ale managementului riscului in cadrul programelor de constructie
Clientela este eterogena ca si valoarea contractelor, variind intre mii lei si sute milioane lei. Sectorul privat se localizeaza, cu putine exceptii, in zona investitiilor mici si mijlocii. Este de asteptat o crestere importanta, avand in vedere evolutia generala a contextului economic si a legislatiei privind Cadastrul si proprietatile de teren.

Sectorul public (buget central, bugete locale, comenzi de la societati cu capital de stat) se refera in general la lucrari de infrastructura (drumuri, poduri, retele subterane, etc.) sau la mari investitii (spitale, scoli, cladiri de interes national sau orasenesc).De asemenea exista o clientela din afara tarii in continua crestere: firme straine care investesc in Romania (Bouygues, Sitraco) si investitii in strainatate (Cazahstan, Ucraina, Rusia).

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Trasaturi ale managementului riscului in cadrul programelor de constructie

cuprins

Capitolul I Prezentare generala...........3

Capitolul II Riscul - managementul riscului asociat proiectelor de constructii..........53

Capitolul III Analiza de specialitate........47

Capitolul IV Prevenirea riscului in derularea unui proiect de constructii..........74

Bibliografie.........102


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Trasaturi ale managementului riscului in cadrul programelor de constructie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.