Trasaturi ale managementului riscului in sistemul de acordare a imprumutului

Trimisa la data: 2010-02-16
Materia: Management
Pagini: 150
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Carmen_S
Lucrare de licenta despre Trasaturi ale managementului riscului in sistemul de acordare a imprumutului
Prin noua legislatie bancara, Banca Nationala a Romaniei a fost degrevata de toate activitatile specifice bancilor comerciale, acestea fiind preluate de o banca nou infiintata, Banca Comerciala Romana.Desi legislatia a deschis portile competitiei pentru sistemul financiar si a pus bazele unui sistem bancar orientat catre cerintele pietei, pozitia detinuta de bancile de traditie continua sa fie dominanta.

Bancile "vechi", desi au fost nevoite sa-si restructureze si modernizeze activitatea, pentru a raspunde noilor cerinte ale pietii, au avantajul existentei unei retele de subunitati distribuite pe teritoriul tarii, bucurandu-se, in acelasi timp, de pozitiile cucerite pe importante segmente de piata.In acelasi timp, ele au mostenit o serie de clienti, societati comerciale cu capital de stat si regii autonome, care continua sa produca pierderi.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Trasaturi ale managementului riscului in sistemul de acordare a imprumutului

Cuprins

Capitolul I Sistemul bancar............3
1.1 Conceptul de sistem bancar.........3
1.2 Rolul bancilor..........4
1.3 Structura sistemului bancar in Romania............5
1.4 Functiile bancilor...........9
1.5 Realitati si perspective...........13
1.6 Riscul bancar : concept, tipologie, implicatii manageriale........17

Capitolul II Specificitatea managementului si gestiunii riscului de creditare............30
2.1 Banca Comerciala Romana - istoric, locul si rolul in sistemul bancar, performante si perspective............30
2.2 Tipologia riscurilor in activitatea de creditare la BCR .........37
2.3 Raportul intre structura organizatorica, functionala si de management si riscul de creditare..........51
2.4 Evolutia creditelor la BCR in anii 1990 - 1999, pe ramuri ale economiei nationale si forme de proprietate.............70

Capitolul III Studiu de caz..........75

Capitolul IV Concluzii si propuneri............137

Bibliografie.........150

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Trasaturi ale managementului riscului in sistemul de acordare a imprumutului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.