Trasaturi caracteristice ale managementului protectiei muncii

Trimisa la data: 2010-02-01
Materia: Management
Pagini: 140
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andrei_T
Lucrare de licenta despre Trasaturi caracteristice ale managementului protectiei muncii
Inceputurile constructiilor de ambarcatiuni usoare se plaseaza dupa unii autori in secolul al XV-lea, la Galati, dar exista certitudinea ca la inceputul secolului al XVII-lea au luat amploare santierele navale pentru constructii de corabii de lemn fluviale si maritime in deplin acord cu cresterea comertului dintre Principatele Romane si alte tari.Ne este placut sa remarcam ca santierul naval, infiintat in anul 1893, este unitatea industriala care permanent a dat culoare orasului nostru, iar in zilele noastre s-a facut cunoscut pe toate marile si oceanele lumii, atat pentru navele construite, cat si prin talentul, capacitatea profesionala si maiestria constructorilor navali galateni.

In baza legii pentru incurajarea industriei, un intreprinzator - George Fernic - in anul 1893 obtine terenul cuprins intre Arsenalul marinei militare si Uzina de gaz aerian pentru a-si construi un atelier. In acest scop el a instalat in graba cateva baraci de scandura pentru adapostirea materialelor, sculelor si oamenilor si a inchiriat un doc plutitor din lemn, proprietatea statului, fondand astfel o noua unitate industriala "SANTIERUL NAVAL G. FERNIC ET. COMP.".

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Trasaturi caracteristice ale managementului protectiei muncii

Cuprins

Capitolul I Prezentarea generala a santierului naval Damen Galati......3
1.1. Tipul firmei.............3
1.2. Profil de activate. Pozitia actuala in sector. Scurt istoric......4
1.3. Structura organizatorica a Santierului Naval Damen Galati.........8
1.4. Specific tehnologic..............12
1.5. Principalii furnizori ce asigura principalele materii prime si materiale................18
1.6. Principalii clienti ai santierului naval Damen Galati.......23
1.7. Organizarea tehnologica si de productie.........26
1.8. Capitalul social...........29
1.9. Forta de munca.........29

Capitolul II Managementul protectiei muncii in Romania - problema de stat............34
2.1.Cadrul legislativ privind protectia muncii.............36
2.2. Cadrul metodologic privind protectia muncii...........39
2.3. Organizarea activitatii de protectie a muncii.........47
2.4. Masuri tehnice de protectia muncii..........53
2.5. Comunicarea, cercetarea, inregistrarea, raportarea si evidenta unui accident..........62

Capitolul III Comunicarea, cercetarea, inregistrarea si evidenta unui accident de munca la santierul naval Damen Galati.........72

Capitolul IV Concluzii si propuneri...........119

Bibliografie.............139

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Trasaturi caracteristice ale managementului protectiei muncii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.