Trasaturile managementului in traficul aerian

Trimisa la data: 2010-02-07 Materia: Transporturi Pagini: 64 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Carmen_Io
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Trasaturile managementului in traficul aerian
Intense studii analitice asupra capacitatii aeroportuare a inceput la sfarsitul anilor 1950 . De atunci un mare numar de publicatii au avut referiri la diferite aspecte ale studiilor (a se vedea in bibliografie -[1] , [2] , [3] ).Capacitatea aeroportuara este definita ca numarul maxim de operatii ( sosiri si plecari ) care se pot indeplini intr-un interval fixat de timp (de exemplu 15 minute sau ora ) la un aeroport dat in conditii date precum configuratia pistei , si conditiile meteorologice.Ea este calculata ca reciproca celui mai mare timp permis intre operatii.

Metodele analitice existente furnizeaza estimarea celor mai importanti timpi prin luarea in considerare a variabilitatii in timp a aparitiei avionului in anumite puncte in diferite stadii ale sosirii si plecarii , variatia stocastica in viteza , diferente in timpii de ocupare a pistei , precum si de variatia tipurilor de aeronave care compun flota ( mixtura flotei ).
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Trasaturile managementului in traficul aerian

Cuprins

Introducere..........3

Capitolul I Prezentarea generala a problemei........4

Capitolul II Reprezentarea si Estimarea Capacitatii Aeroportuare......7
2.1.Context...............7
2.2.Metoda de Evaluare............8
2.3.Rezultate Preliminare si Remarci..........15

Capitolul III Optimizarea Capacitatii Aeroportuare .........18
3.1.Formularea Problemei............18
3.2.Modelul de Programare Lineara..........22

Capitolul IV Studiu de caz...........27
4.1.Prezentare...........27
4.2.Altgoritmul de rezolvare..........35
4.3.Programele Matlab de rezolvare a progrmelor liniare.......45

Capitolul V Concluzii............55

Capitolul VI Anexa...............57

Capitolul VII Bibliografie........64
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Trasaturile managementului in traficul aerian". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.