Trasaturile managementului in traficul aerian

Trimisa la data: 2010-02-07
Materia: Transporturi
Pagini: 64
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Carmen_Io
Lucrare de licenta despre Trasaturile managementului in traficul aerian
Intense studii analitice asupra capacitatii aeroportuare a inceput la sfarsitul anilor 1950 . De atunci un mare numar de publicatii au avut referiri la diferite aspecte ale studiilor (a se vedea in bibliografie -[1] , [2] , [3] ).Capacitatea aeroportuara este definita ca numarul maxim de operatii ( sosiri si plecari ) care se pot indeplini intr-un interval fixat de timp (de exemplu 15 minute sau ora ) la un aeroport dat in conditii date precum configuratia pistei , si conditiile meteorologice.Ea este calculata ca reciproca celui mai mare timp permis intre operatii.

Metodele analitice existente furnizeaza estimarea celor mai importanti timpi prin luarea in considerare a variabilitatii in timp a aparitiei avionului in anumite puncte in diferite stadii ale sosirii si plecarii , variatia stocastica in viteza , diferente in timpii de ocupare a pistei , precum si de variatia tipurilor de aeronave care compun flota ( mixtura flotei ).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Trasaturile managementului in traficul aerian

Cuprins

Introducere..........3

Capitolul I Prezentarea generala a problemei........4

Capitolul II Reprezentarea si Estimarea Capacitatii Aeroportuare......7
2.1.Context...............7
2.2.Metoda de Evaluare............8
2.3.Rezultate Preliminare si Remarci..........15

Capitolul III Optimizarea Capacitatii Aeroportuare .........18
3.1.Formularea Problemei............18
3.2.Modelul de Programare Lineara..........22

Capitolul IV Studiu de caz...........27
4.1.Prezentare...........27
4.2.Altgoritmul de rezolvare..........35
4.3.Programele Matlab de rezolvare a progrmelor liniare.......45

Capitolul V Concluzii............55

Capitolul VI Anexa...............57

Capitolul VII Bibliografie........64

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Trasaturile managementului in traficul aerian". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.