Trasaturile managementului productiei scopuri si planificari conexate

Trimisa la data: 2010-06-24
Materia: Management
Pagini: 159
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Emil_R
Lucrare de licenta despre Trasaturile managementului productiei scopuri si planificari conexate
Intr-o abordare sumara, lipsita de profunzime, se poate declara ca managementul productiei are ca obiectiv realizarea unei productii de bunuri care se comercializeaza pe piata. Este o certitudine ca, intreprinderea, spre deosebire de alte organizatii, realizeaza bunuri pentru comercializare, dar aceasta consecinta logica nu justifica multitudinea si complexitatea actiunilor pe care managerii le initiaza si conduc in directia optimizarii proceselor si a rezultatelor economice.

Pentru a intelege corect obiectivele derivate ale managementului productiei merita sa jalonam sumar evolutia competitivitatii intreprinderii, capacitatea agentului economic de a face fata concurentei, criteriile principale dupa care se apreciaza gradul de competitivitate fiind: nivelul pretului, calitatea produselor, calitatea serviciilor, productivitatea muncii, respectarea termenelor contractuale etc.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Trasaturile managementului productiei scopuri si planificari conexate

Cuprins


Capitolul I Obiectivele managementului productiei........2

Capitolul II Managementul productiei..........15

Capitolul III Managementul pe produs..........50

Capitolul IV Managementul aprovizionarii......67

Capitolul V Programarea agregata............92

Capitolul VI Managementul intretinerii si repararii utilajelor........114

Capitolul VII Managementul calitatii.........133

Bibliografie...........158


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Trasaturile managementului productiei scopuri si planificari conexate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.