Trasaturile managementului valorii clientilor intr-o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-05-14
Materia: Management
Pagini: 70
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristian_A
Lucrare de licenta despre Trasaturile managementului valorii clientilor intr-o societate comerciala
Activitatea desfasurata in retelele de tip WWW se caracterizeaza, mai ales, prin viteza la nivel electronic, la care se raporteaza toate celelalte domenii traditionale din comert, cum ar fi productia, transportul si toata logistica. Usurinta cu care poate fi creata o cerere, poate deveni o amenintare, daca nu se poate obtine cu aceeasi rapiditate o productie sporita sau posibilitatea de a livra comenzile la timp, din cauza unei deficiente in sistemul de livrare.

Din aceste motive, magazinele virtuale, care ofereau cadouri de Craciun, au avut dificultati, deoarece s-a ajuns la situatia in care comenzile erau livrate si cu trei luni intarziere. In cazul marilor companii, se pare ca cea mai sigura solutie ar fi tratarea eBusiness ca si cum ar fi unul din propriile lor canale de distributie, in timp ce isi continua afacerile in mod traditional pe celelalte canale. Fara nici o indoiala, dezvoltarea in diferite forme a comertului electronic va contribui la explorarea si accelerarea procesului de globalizare a economiei si, in special, la globalizarea comertului.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Trasaturile managementului valorii clientilor intr-o societate comerciala

Cuprins

Introducere.........3

Capitolul I Managementul relatiilor cu clientii - cheia succesului in afaceri...........5

Capitolul II Managementul operational al relatiilor cu clientii.......33
2.1 Atragerea noilor clienti..............33
2.2 Fidelizarea clientilor existenti........37
2.3 Cresterea valorii aportate de clienti prin dezvoltarea relatiilor cu acestia.......39
2.4 Asistenta tehnica...........41
2.5 Gestiunea creantelor........42

Capitolul III Managementul valorii clientilor companiei ASTRAL TELECOM S.A. ROMANIA...........46
3.1 Prezentarea companiei si a misiunii sale in afaceri.........46
3.2 Analiza S.W.O.T. a companiei ASTRAL TELECOM............52
3.3 Modelarea valorii clientilor companiei ASTRAL TELECOM........56
3.4 Solutii web destinate CRM ce pot fi aplicate de compania ASTRAL TELECOM S.A. ROMANIA............62

Capitolul IV Propuneri de imbunatatire a managementului relatiilor cu clientii in cadrul companiei ASTRAL TELECOM S.A.............63

Bibliografie.............70

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Trasaturile managementului valorii clientilor intr-o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.