Trasaturile managementului vanzarilor si efectele lui asupra comercializarii produselor

Trimisa la data: 2010-04-19
Materia: Management
Pagini: 108
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Corina_T
Lucrare de licenta despre Trasaturile managementului vanzarilor si efectele lui asupra comercializarii produselor
Managerii de vanzari lucreaza cu si cu ajutorul indivizilor, a grupurilor din companie, in randul fortelor de vanzari si in afara firmei, pentru a-si indeplini scopurile.Principalul obiectiv al managerului de vanzari este sa atinga volumul vanzarilor si a profitulul si satisfacerea nevoilor clientilor.

Factorul care sta la baza succesului managerului in atingerea acestui obiectiv este abilitatea de a influenta comportamentul tuturor partilor implicate, incluzand abilitatea de a influenta vanzatorii sa faca ceea ce ei nu ar face pe cont propriu. O parte din slujba managerului include si planificarea.Planificarea este procesul constient si sistematic de a lua decizii in legatura cu obiectivele si activitatile pe care o persoana , grup de persoane, unitate de munca sau organizatie il va urmari in viitor si utilizarea resurselor necesare pentru atingerea lor.
Fiecare din cele cinci functii prezentate in figura 1. necesita planificare.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Trasaturile managementului vanzarilor si efectele lui asupra comercializarii produselor

Cuprins

Introducere.......3

Capitolul I Managementul vanzarilor........5

Capitolul II Fortele de vanzare............33

Capitolul III Distributia de bunuri si servicii...........42

Capitolul IV Strategiile de distributie..........67

Capitolul V Studiul privind managementul vanzarilor si distributia de produse la SC.IBB IMPEX SRL.........77

Concluzii si propuneri..........105

Bibliografie............107Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Trasaturile managementului vanzarilor si efectele lui asupra comercializarii produselor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.