Tratamentul BCG al tumorii vezicale superficiale

Trimisa la data: 2010-07-18
Materia: Medicina
Pagini: 142
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_N
Lucrare de licenta despre Tratamentul BCG al tumorii vezicale superficiale
ConcepTiile actuale considera tumorile vezicii urinare drept o maladie
foarte heterogena , cu potenTial biologic extrem de variabil de la o forma la alta si chiar pentru aceiasi tumora , imposibil de prevazut numai prin metode clinice , fara contribuTia histopatologului .

S-a remarcat faptul ca tumorile similare ca extensie clinica si diferenTiere histologica se comporta foarte diferit de la un bolnav la altul , ceia ce duce in discutie factori de rezistenTa la tumori , reactivitate imunologica etc. Astfel ,o tumora papilara ramane singura manifestare la bolnavul respectiv pentru toata viata , in timp ce alta foarte asemanatoare macro- si microscopic ,recidiveaza galopant si sfarseste rapid prin a deveni infiltranta .

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tratamentul BCG al tumorii vezicale superficiale

Cuprins

I. Particularutati anatomice ........3

II. Tumorile vezicii urinare.........15

III. Tumorile vezicale superficiale........71

Bibliografie ........141

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tratamentul BCG al tumorii vezicale superficiale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.