Tratamentul balneofizioterapeutic in paralizzia faciala

Trimisa la data: 2010-04-20
Materia: Medicina
Pagini: 28
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andrei_M
lucrare de licenta despre Tratamentul balneofizioterapeutic in paralizzia faciala
Forme anatomo - patologice ale paraliziei faciale:Paralizia faciala centrala are sediul leziunii supranuclear si se caracterizeaza clinic prin: defict motor limitat in etajul inferior al fetei; se poate insoti de hemiplegie, hemianestezie, testele electro- si neelectrodiagnostice sunt negative.

Paralizia faciala periferica are sediul leziunii nuclear, radicular sau troncular, caracterizandu-se prin: deficit motor total al hemifaciesului prin afectarea ambelor ramuri terminale; se poate insoti de hemiplegie (in leziunile pontine). Testele electro si neelectrodiagnostice sunt perturbate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tratamentul balneofizioterapeutic in paralizzia faciala

Cuprins

I.Generalitati si definitie.........2

II.Etiopatogenie (cauze si mecanisme de producere).........3

III.Anatomia patologica..........4

IV.Simptomatologie si examenul clinic........5

V.Criterii pentru sustinerea diagnosticului.....7

VI.Diagnostic diferential......8

VII.Evolutie si prognostic.....8

VIII.Tratament curativ .........9

IX .Terapia fizicala si de recuperare.........10

Bibliografie...........27

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tratamentul balneofizioterapeutic in paralizzia faciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.