Tratarea amortizarii din punct de vedere contabil si fiscal

Trimisa la data: 2010-07-08
Materia: Contabilitate
Pagini: 92
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristina_P
Lucrare de licenta despre Tratarea amortizarii din punct de vedere contabil si fiscal
Relatia de calcul a metodei aditive releva anihilarea influentei plusurilor si minusurilor de valoare din cesiunile de elemente de activ. Scopul anihilarii este evitarea includerii de doua ori a acestor valori in resursele stabile.Totodata, relatia dintre capacitatea de autofinantare si rezultatul exercitiului exprima, prin elementele sale de calcul, utilizarea din punct de vedere teoretic, a surplusului monetar potential.

Astfel, capacitatea de autofinantare, in calitatea sa de indicator al capacitatii interne, poate asigura : innoirea echipamentelor (ca o consecinta a amortizarilor); acoperirea pierderilor probabile si a riscurilor la care este expusa intreprinderea ca o consecinta a constituirii sau majorarii provizioanelor pentru depreciere si a celor pentru riscuri si cheltuieli; dezvoltarea potentialului de productie si cresterea externa prin capitalizarea unei parti din rezultat; remunerarea actionarilor (partea distribuita din rezultat).

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tratarea amortizarii din punct de vedere contabil si fiscal

Cuprins

Introducere............3

Capitolul I Metode si proceduri contabile privind amortizarea imobilizarilor..........4

Capitolul II Tratarea amortizarii din punct de vedere contabil si fiscal..............37

Capitolul III Prezentarea amortizarii in situatiile financiare si contabilizarea amortizarii...........43

Capitolul IV Studiu de caz la S.C. Cresco S.A...........60

Capitolul V Gradul de informatizare la S.C. Cresco S.A...........75

Capitolul VI Concluzii si propuneri............80

Bibliografie...............90Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tratarea amortizarii din punct de vedere contabil si fiscal". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.