Turbine cu gaze si motoare termice - Cicluri termodinamice

Trimisa la data: 2010-05-15 Materia: Politehnica Pagini: 82 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Anca_H
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Turbine cu gaze si motoare termice. Cicluri termodinamice
Dinamica evolutiei productiei fizice, exprimata in tone de produse este prezentata in Fig.9. In acest grafic sunt prezentate comparativ valorile totale lunare (insumand cifrele lunare ale productiilor realizate in sectiile SBTOI, LPMS si PRECIZIA). pentru anul 2003 si primele luni din 2004. Se poate observa ca in 2004 exista o crestere medie a productiei fizice de aproximativ 35% fata de aceeasi perioada din 2003.Numarul actual de angajati este de 542 persoane.

Pe piata romaneasca SC OTELINOX SA Targoviste vinde 5% din productia realizata, iar 95% se vinde la export in tari din Europa de Vest si Statel Unite. Societatea are liniile tehnologice modernizate cu echipamente produse de Hitachi, Mitsubushi, Nisshin Steel, Daido Steel din Japonia si Moeller Newmann din Germania.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Turbine cu gaze si motoare termice - Cicluri termodinamice

Lucrare de licenta despre Turbine cu gaze si motoare termice. Cicluri termodinamice
Cuprins

Capitolul I Notiuni introductive privind ciclurile termodinamice ale motoarelor termice si turbinelor cu gaze. Diagrame entropice de stare, determinarea randamentelor termodinamice..........3

Capitolul II Descrierea simplificata a principalelor activitati ale societatii...........28

Capitolul III Caracteristicile generale actuale ale consumurilor energetice (electrice si termice) ale societatii. Curbe de consum sezoniere si clasate...........34

Capitolul IV Criterii de alegere a instalatiilor de cogenerare pentru realizarea temei propuse.........42

Capitolul V Descrierea generala a instalatiilor de cogenerare propuse.............47

Capitolul VI Calcule tehnico-economice ale variantelor alese.......57

Capitolul VII Analiza rezultatelor obtinute in urma efectuarii calculelor tehnico - economice...........69

Capitolul VIII Alegerea variantei optime si incadrarea instalatiilor in schema societatii.............74

Capitolul IX Norme de tehnica securitatii muncii in instalatiile cu ciclu inversat..................79
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Turbine cu gaze si motoare termice - Cicluri termodinamice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.