Turbo Pascal - notiuni generale

Trimisa la data: 2009-07-12
Materia: Informatica
Pagini: 37
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Anca_Z
Lucrare de lienta despre Turbo Pascal - notiuni generale
Un UNIT este o colectie de declaratii de constante, tipuri, variabile si subprograme in cod obiect (adica compilate separat), care se utilizeaza in program prin specificarea numelui sau in clauza Uses. Folosirea unit-urilor permite scrierea unor programe mari care depasesc 64 K. Dimensiunea unui program, ca si ceea a unui unit, nu poate depasi 64 K. Numarul unit-urilor utilizate de un program nu este insa limitat si de aceea programul poate atinge dimensiuni care depind de capacitatea memoriei interne.

Utilizatorii pot sa-si creeze unit-uri proprii dar pot utiliza si cele 8 unit-uri standard oferite de mediul Turbo Pascal : SYSTEM, DOS, GRAPH, CRT, OVERLAY, PRINTER, GRAPH3, TURBO3. Unit-ul SYSTEM este incorporat in toate programele Pascal, fara sa fie obligatorie declararea lui in USES, deoarece el cuprinde procedurile si functiile cel mai des folosite. Folosirea unit-urilor, nu este posibila in Pascal Standard.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Turbo Pascal - notiuni generale

Lucrare de lienta despre Turbo Pascal - notiuni generale
Cuprins

Prezentarea tehnicii Backtracking...............6

Notiuni despre recurisivitate...................8

Backtracking recursiv.............11

Alocarea dinamica................13
4.1 Notiuni generale.............15
4.2 Lista liniara dublu inlantuita..............19
4.2.1 Creare.............................23
4.2.2 Adaugare la dreapta................25
4.2.3 Adaugare in interiorul listei.............28
4.2.4 Stergere in ineteriorul listei............28
4.2.5 Listare de la stanga la dreapta...........30

5.Enuntul problemei--Problema mixta..............31

6.Explicarea problemei..........................35

7.Rezolvarea problemei..............36

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Turbo Pascal - notiuni generale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.