Turism de afaceri

Trimisa la data: 2010-11-21
Materia: Turism
Pagini: 42
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: nicaroxana
Lucrare de licenta despre Turism de afaceri
Primul pas pentru a deveni oaspete Novotel este acela de a apela la departamentul rezervari si apoi la receptia hotelului. Aceste doua departamente sunt extrem de importante iar activitatile desfasurate sunt in stransa legatura.

Departamentul Receptie - Front Office este situat la nivelul 0, accesibil si foarte util oaspetilor. Serviciile oferite sunt similare receptiei hoteliere dar exista si particularitati, cum ar fi: express check-out, late check-out, politica de familie adoptata de Accor Hotels, voucherul Accor Favourite Guest in cazul detinerii unui Card Accor Favouite Guest, pe baza caruia la check-in se ofera o bautura gratuita in bar, serviciu de informare, etc

Cardul Accor Favourite Guest - pe baza acestui card oaspetii beneficiaza de reduceri in peste 2000 de hoteluri Accor, pot rezerva camere prioritar si primesc puncte care se valorifica in vouchere cadou ce pot fi folosite in peste 2500 de hoteluri Accor. 10 puncte acumulate in reteaua Accor echivaleaza cu 60 de puncte pe cardul Accor. 10.000 puncte pe card sunt echivalentul a 100 euro valorificati in vouchere cadou pentru weekenduri. Pe baza acestui card se garanteaza obtinerea celei mai bune rate, in cazul Novotel se obtine o reducere de 15% din cea mai buna rata valabila in ziua respectiva.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Turism de afaceri

Lucrare de licenta despre Turism de afaceri
Cuprins

Introducere.........................3

Capitolul I Delimitari conceptuale privind turismul de afaceri........4
1.1. Caracteristicile turismului de afaceri..............4
1.2. Relatia "turism de afaceri" - "turism de loisir"..............7
1.3. Formele turismului de afaceri.................8
1.3.1. Turism general de afaceri.....................9
1.3.2. Turismul de reuniuni/intruniri................9
1.3.3. Turismul de targuri si expozitii..............13
1.3.4. Calatoriile stimulent.........................15

Capitolul II - Turismul de afaceri in Romania.........18
2.1. Prezentarea generala a turismului de afaceri in Romania..........18
2.2. Oferta turismului de afaceri in Romania...........19
2.2.1. Infrastructura de gazduire a evenimentelor in Romania..........19
2.2.2. Oferta agentiilor de turism.....................27
2.3. Circulatia turistica specifica turismului de afaceri.............29

Capitolul III - Turismul de afaceri la hotelul Novotel................32
3.1. Prezentare Accor.............................32
3.2. Prezentare Novotel...........................34
3.2.1. Novotel Bucharest City Center..............35
3.2.2. Turismul de afaceri la hotelul Novotel.....40

Propuneri...................45

Concluzii...................48

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Turism de afaceri". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.