Turismul,componenta a vietii moderne

Trimisa la data: 2010-02-27
Materia: Turism
Pagini: 69
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Viorel_A
Lucrare de licenta despre Turismul,componenta a vietii moderne
Turismul de afaceri este alaturat celui de reuniuni. Opinam pentru analiza acestei forme de turism in mod special, intrucat el are motivatii si forme de manifestare proprii, inconfundabile. Ca principala motivatie a turismului de afaceri se poate considera si intalnirea cererii cu oferta in cadrul targurilor si expozitiilor, al intalnirilor de afaceri, a tranzactiilor si negocierilor, in desfasurarea programelor unor misiuni economice, dar si a unor ample actiuni de promovare a unei firme, a unor produse, a unor noutati in diferite domenii, cu caracter periodic sau conjunctural.

Principalele demersuri ale acestei manifestari se finalizeaza cu incheierea contractelor economice, reciproc avantajoase in cadiul diviziunii internationale a muncii, a pietei bunurilor si serviciilor ca forme ale schimburilor de valori si valori de intrebuintare.Acest turism de afaceri se desfasoara tot timpul anului, in spatii special amenajate, antrenand servicii specifice de expunere, de tranzactionare, securitate, amenajari estetice, mijloace de telecomunicatie, video-tv, multiplicare, cazare. transfer, transporturi de marfuri si persoane, alimentatie publica, servicii de presa, grafica, etc.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Turismul,componenta a vietii moderne

Lucrare de licenta despre Turismul,componenta a vietii moderne
Cuprins

Capitolul I. Turismul, componeneta a vietii moderne..................4
l.l. Definiri.................................................6
1.2. Factori care influenteaza turismul.............................7
1.3. Forme de turism.........................................12
1.4. Evolutia circulatiei turistice in ultimii 5 ani in Romania...........................................23
1.5. Premise de integrare euroturistica in Romania...................44

Capitolul II. Potentialul turistic.................................47
2.1. Definiri................................................47
2.2. Resurse turistice naturale (potentialul turistic natural)............................................48
2.3. Resursele turistice antropice (potentialul turistic antropic)......................................58
2.4. Amenajarea turistica a teritoriului..............................60
2.5. Infrastructura generala a turismului.............................62
2.6. Baza tehnico-materiala a turismului romanesc (evolutie).......................................64

Bibliografie..........................................68

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Turismul,componenta a vietii moderne". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.