Urmarirea operativa a miscarii marfurilor in cadrul unui sistem informatic

Trimisa la data: 2009-06-16
Materia: Comert
Pagini: 69
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Olivia_P
Lucrare de licenta despre Urmarirea operativa a miscarii marfurilor in cadrul unui sistem informatic
In procesul de realizare a sistemelor informationale intervin o multime de elemente si informatii ce implica o activitate complexa care imbina un numar mare de activitati eterogene: analiza, proiectare, programare cu un pronuntat caracter creativ si la care coopereaza mai multe unitati organizatorice, ocazionand eforturi materiale, financiare si umane pe o perioada indelungata. Folosirea eficienta a resurselor si necesitatea realizarii unor sisteme informatice performante au impus ordonarea intr-o succesiune bine stabilita pe etape si subetape a acestui proces determinand conturarea unor metodologii de realizare a sistemelor informatice.

Analiza sistemului informational existent urmareste delimitarea ariei de cuprindere a sistemului si formularea cerintelor si restrictiilor globale de realizare. Pentru a atinge acest scop, in aceasta etapa se face un studiu amanuntit al sistemului existent, se aprecieaza masura in care sistemul existent este capabil sa raspunda in continuare exigentelor conducerii stiintifice a agentului economic, se aprecieaza oportunitatea realizarii unui sistem informatic si se formuleaza principalele restrictii si cerinte pentru viitorul sistem informatic.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Urmarirea operativa a miscarii marfurilor in cadrul unui sistem informatic

Cuprins

Capitolul I.
I.1 Prezentarea generala a agetnului economic..........................3
I.2 Analiza sistemului organizatoric existent la S.C. ELPREST S.R.L............................................3
I.3 Marfurile - aspecte teoretice si metodologice......................7
I.4 Evaluarea critica a sistemului informational.....................11
I.5 Organizarea sistemului inforational actual al activitatii de circulatie a marfurilor la S.C. ELPRESTS.R.L. CRAIOVA.........................................16

Capitolul II.
II.1 Visual Fox Pro 6. Evolutie si generalitati........................29
II.2 Biblioteci de obiecte (Applicatiob Framework)............................................29
II.3 Proiectarea situatiilor de iesire................................35

Capitolul III.
III.1 Proiectarea de detaliu a aplicatiei privind urmarirea operativa a miscarii marfurilro la S.C. ELPREST S.R.L..........................44

Bibliografie......................................................68

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Urmarirea operativa a miscarii marfurilor in cadrul unui sistem informatic". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.