Urmarirea pacientilor cu disfunctii de proteza valvulara prin corelatii clinico - ecografice

Trimisa la data: 2010-07-20
Materia: Medicina
Pagini: 112
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Grigore_Op
Lucrare de licenta despre Urmarirea pacientilor cu disfunctii de proteza valvulara prin corelatii clinico - ecografice
Proteza Bjork - Shiley este formata din aliaj Stellit cu contur ingust acoperit de un inel de sudura din teflon. Designul ei permite un raport foarte bun intre diametrul orificiului valvular si inelul de insertie. Discul mobil este convex-concav format din carbon pirolitic si contine o banda de tantal radioopac. Se deschide la 60-750 si ramane la o mica distanta de inelul protezei permitand o regurgitare de aproape 5%.

Proteza Lillehei - Kaster are un disc pivotant. Este format dintr-o valva din titanium si un inel de sutura din teflon, in care este suspendat un disc biplan din pirolit. In pozitie deschisa discul face un unghi de 800, producand astfel un flux semicentral important. Este folosita in protezarea valvei aortice, insa riscul de tromboza relativ mare impiedica folosirea ei in pozitie mitrala.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Urmarirea pacientilor cu disfunctii de proteza valvulara prin corelatii clinico - ecografice

Cuprins


Partea generala
Introducere..........3

Capitolul I Indicatii de protezare valvulara.........5

Capitolul II Clasificarea protezelor valvulare.......11

Capitolul III Ascultarea zgomotelor protezelor valvulare.......30

Capitolul IV Examenul ecografic al protezelor valvulare........33

Capitolul V Disfunctii ale protezelor valvulare......49

Partea speciala
Material si metoda.........87
Studiu practic.........90

Discutii...........110

Concluzii..........112

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Urmarirea pacientilor cu disfunctii de proteza valvulara prin corelatii clinico - ecografice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.