Utilaje de baza pentru forjare

Trimisa la data: 2010-06-05
Materia: Politehnica
Pagini: 44
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristian_R
Lucrare de licenta despre Utilaje de baza pentru forjare
La ciocanele cu sabota fixa lucrul mecanic realizat se consuma atat pentru deformarea plastica a semifabricatului cat si pentru reculul partii cazatoare si al sabotei.Partea cazatoare a ciocanelor, reprezentata de nicovala superioara, berbec, tija si pistoane, este ansamblul care actioneaza direct asupra semifabricatului prin intermediul nicovalei superioare montata pe berbec.

Tot acest ansamblu poate fi executat unitar dintr-o bucata sau separat pe ansamblele piston, tija si berbec. Dintr-o bucata, se fabrica prin forjare din otel aliat cu mangan sau molibden, care ulterior se prelucreaza pe toate suprafetele si apoi se trateaza termic. Pistonul are practicate niste canale in care se introduc segmenti din otel care sa asigure etansitatea, aceste canale rectificandu-se.Berbecul se ajusteaza prin rabotare, avand in partea inferioara practicat un locas sub forma de coada de randunica destinat fixarii nicovalei superioare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Utilaje de baza pentru forjare

Cuprins

Ciocane..............3

Ciocane de forjare............4

Pierderile de lucru mecanic in recul si randamentul ciocanelor.....4

Ciocane pneumatice...........8

Ciocane vapopneumatice....14

Ciocane mecanice.........20

Ciocane de matritare.........24

Prese cu excentric...........37

Prese cu frictiune (cu surub)............42

Masini orizontale de forjat.........43Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Utilaje de baza pentru forjare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.