Utilizarea Access pentru proiectarea unei aplicatii

Trimisa la data: 2010-06-08
Materia: Informatica
Pagini: 66
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_Ar
Lucrare de licenta despre Utilizarea Access pentru proiectarea unei aplicatii
Tipurile de structuri de date intalnite in sistemele informatice se diferentiaza in functie de sistemul informational si de tehnologiile de prelucrare a datelor utilizate.Definitie Structura de date este definita ca o colectie de date intre care s-au stabilit o serie de relatii care conduc la un anumit mecanism de selectie si identificare a componentelor.
Multimea de date asociata structurii poate fi alcatuita din datele unui tip sau mai multor tipuri de entitati.

Componentele structurii pot fi individualizate si identificate prin nume (identificator) sau prin pozitia pe care o ocupa in structura (in raport cu ordinea specificata).Daca localizarea unei componente se face prin parcurgerea tuturor componentelor se face prin parcurgerea tuturor componentelor care se afla inaintea sa in ordinea specificata, atunci structura are un acces secvential.Daca o componenta din structura poate fi selectata fara a tine seama de celelalte componente, atunci structura are un acces direct.Componentele unei structuri de date pot fi date elementare sau pot fi ele insele structuri de date.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Utilizarea Access pentru proiectarea unei aplicatii

Cuprins


Capitolul I. Elemente de teoria bazelor de date.........3

Capitolul II. Proiectarea bazelor de date..........32

Capitolul III. Modelele bazelor de date.........40

Capitolul IV. Protectia bazelor de date.........49

Capitolul V. Descrierea aplicatiei..............55

Bibliografie...........66
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Utilizarea Access pentru proiectarea unei aplicatii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.