Utilizarea Visual C pentru programare Windows

Trimisa la data: 2009-07-27
Materia: Informatica
Pagini: 77
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Marina_Ro
Lucrare de licenta despre Utilizarea Visual C pentru programare Windows
Biblioteca MFC face parte dintr-o categorie de programe numite cadre de aplicatie (application frameworks). Sa ne gandim la procesul care trebuie parcurs la scrierea unei aplicatii Windows in C folosind sistemul Windows SDK. Trebuie creat un model de cod sursa care contine functia WinMain() (punctul de pornire al tuturor aplicatiilor Windows). Trebuie apoi scris codul de initializare al aplicatiei urmat de un ciclu de mesaje (care pare sa nu se modifice prea mult, indiferent de programul pe care il scrieti).

Apoi trebuie inregistrate clasele de ferestre (cu functia RegisterClass()) si trebuie scrisa o procedura de apelare a ferestrei (cunoscuta sub numele de WndProc) pentru fiecare clasa pe care o creem. Daca programul foloseste casete de dialog, acestea trebuie create cu ajutorul unui editor oarecare de resurse sau se poate edita manual fisierul cu extensia .rc. Apoi trebuie scrisa o procedura de dialog (sau DlgProc) pentru fiecare caseta de dialog. Apoi trebuie atasata caseta de dialog la codul sursa, astfel incat ea sa fie afisata la momentul potrivit. In procedurile de fereastra creem o instructiune "switch" imensa, cu o instructiune "case" pentru fiecare mesaj venit de la sistemul Windows, pe care vrem sa il trateze programul.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Utilizarea Visual C pentru programare Windows

Cuprins

Structura lucrarii.................................................5

Partea I. Notiuni fundamentale despre MFC............................5
I.1. Evolutia MFC.......................................5
I.2. Biblioteca Microsoft Foundation Class............................12

Partea a II -a. Prezentare Visual C++...............................12
II.1. Introducere in Visual C++ 15.................................12
II.2. Instrumente de baza din Visual C++...............................12
II.3. Elemente uzuale Windows..............................23

Partea a III -a. Realizarea si prezentarea aplicatiei "Agenda"......................................31
III.1. Realizarea aplicatiei "Agenda".............................31
III.1.1. Crearea structurii aplicatiei "Agenda".......................70

Bibliografie.............................................76

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Utilizarea Visual C pentru programare Windows". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.