Utilizarea bazei de date spatiale a unui judet in dezvoltarea infrastructurii

Trimisa la data: 2010-05-08
Materia: Politehnica
Pagini: 62
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Adela_So
Lucrare de licenta despre Utilizarea bazei de date spatiale a unui judet in dezvoltarea infrastructurii
Descoperirile arheologice atesta ca acest teritoriu este locuit continuu inca din paleolitic, uneltele si obiectele gasite la Cosereni, Bordusani, Saveni si Dridu, demonstrand acest lucru. Urme materiale specifice culturii neolitice s-au gasit in 15 localitati ialomitene.Epoca bronzului arata ca purtatorii acestei culture, care au trait pe teritoriul actual al judetului Ialomita practicau agricultura, olaritul, prelucrarea pietrei si bronzului, aveau legaturi semnificative, inclusiv culturale in lumea heladica si miceniana. Mai tarziu, prezenta scitilor este dovedita de descoperirile facute la Hagieni si Ograda.

Populatia geto-dacica, superioara numeric si cultural i-a asimilat.Triburile geto-dace din aceasta zona au avut legaturi stranse cu tracii din dreapta Dunarii, cu grecii, dar mai ales cu cetatile de pe malul Marii Negre, Histria, Callatis, Tomis.Cercetarile arheologice effectuate in Ialomita au pus in evidenta existenta a 48 de asezari getice, situate pe principalele cursuri de ape curgatoare: Ialomta, Bratul Borcea si Prahova, precum si in jurul lacurilor: Dridu, Fundata, Amara si Strachina.Cea mai reprezentativa este cetatea fortificata de la Piscul Crasani, intre satele Copuzu si Crasani - comuna balaciu pe malul drept a; raului Ialomita.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Utilizarea bazei de date spatiale a unui judet in dezvoltarea infrastructurii

Cuprins

Capitolul I Amplasament..............5

Capitolul II Populatia...............7

Capitolul III Economia..............12

Capitolul IV Infrastructura.........14
Cai de transport...................14
Utilitate apa - canal...........15
Energie electrica...............18
Telecomunicatii..............19
Energie termica..............20
Gaze naturale................21

Capitolul V Mediu............22
Aer.............22
Apa ............24
Sol.............26

Capitolul VI Educatie, cultura, sanatate...........29

Capitolul VII Dezvoltare locala si regionala........30

Capitolul VIII Concluzii..............38

Anexa...............61

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Utilizarea bazei de date spatiale a unui judet in dezvoltarea infrastructurii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.