Utilizarea metodei ratelor de finantare pentru analiza echilibrului financiar la o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-05-01
Materia: Economie
Pagini: 109
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eduard_L
Lucrare de licenta despre Utilizarea metodei ratelor de finantare pentru analiza echilibrului financiar la o societate comerciala
Echilibrul financiar al firmei pe parcursul intervalului de analiza a fost precar si a manifestat o depreciere in ultimul an.
Exista un echilibru financiar sanatos in ceea ce priveste resursele si utilizarile permanente, si viteza de rotatie a marjei de securitate are o evolutie ascendenta;

In ceea ce priveste resursele respectiv, utilizarile ciclice, firma se confrunta cu un dezechilibru financiar.Din punctul de vedere al echilibrului global al firmei situatia este nefavorabila, trezoreria neta a fost negativa cu tendinta de accentuare a deficitului, determinand si un flux de trezorerie negativ. Totusi din punct de vedere al patrimoniului net situatia firmei este favorabila, activul net contabil avand o evolutie crescatoare atat in valori absolute cat si in valori relative.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Utilizarea metodei ratelor de finantare pentru analiza echilibrului financiar la o societate comerciala

Cuprins

Sinteza.............3

Capitolul I Instrumentele analizei echilibrului financiar..........8

Capitolul II Analiza echilibrului financiar prin indicatori de natura: FR, NFR, TN, ANC............56

Capitolul III Analiza echilibrului financiar prin indicatori de bonitate financiara............78

Capitolul IV Analiza echilibrului financiar prin metoda ratelor de finantare.............87

Capitolul V. Studiu de caz.............48

Bibliografie...........108

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Utilizarea metodei ratelor de finantare pentru analiza echilibrului financiar la o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.