Utilizarea microcontroler in comanda inteligenta a ascensoarelor

Trimisa la data: 2010-09-13
Materia: Politehnica
Pagini: 143
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Georgiana_At
Lucrare de licenta despre Utilizarea microcontroler in comanda inteligenta a ascensoarelor
In foarte multe aplicatii ingineresti si in special in constructiile de masini se intalnesc piese si sarcini care nu satisfac conditiile de solicitare statice, admise pana acum. Solicitarile dinamice sunt un rezultat al miscarii piesei studiate, sau a altor corpuri, care aplica asupra sarcinii dinamice.

Daca la solicitarea statica se admite ca vitezele si acceleratiile sa fie nule, la cea dinamica intervin aceste marimi cinematice in cele mai variate feluri: constante (un volant in miscare de rotatie uniforma), variabile continuu, variabile cu discontinuitati.
O sistematizare a modului de variatie a acestor marimi cinematice dupa efectul mecanic asupra piesei studiate, permite gruparea solicitarilor dinamice astfel:Solicitari prin forte de inertie, datorate unor acceleratii mari, constante sau variabile continuu, intalnite la: cabluri de ascensoare, volanti, discuri de slefuit, rotori de turbine.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Utilizarea microcontroler in comanda inteligenta a ascensoarelor

Lucrare de licenta despre Utilizarea microcontroler in comanda inteligenta a ascensoarelor
Cuprins

Capitolul I Comanda ascensoarelor. Prezentare generala..........3

Capitolul II Tema tehnica detaliata.............36

Capitolul III Breviar de calcule mecanice...............39

Capitolul IV Algoritmi software si hardware de functionare a aplicatiei...........50

Capitolul V Programe utilizate............55

Capitolul VI Descrierea aplicatiei mecatronice...........70

Capitolul VII Calcul economic...............106

Capitolul VIII Concluzii si observatii...........109

Bibliografie..............142

AnexaNota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Utilizarea microcontroler in comanda inteligenta a ascensoarelor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.