Utilizarea procesorului de tabele Excel pentru simularea, previziunea si optimizarea deciziei financiar-contabile

Trimisa la data: 2014-08-13
Materia: Informatica
Pagini: 57
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: anamariadrimbu
Lucrare de licenta despre Utilizarea procesorului de tacele Excel pentru simularea, previziunea si optimizarea deciziei financiar-contabile
In prezent, aproximativ in orice societate, nevoia de comunicare si de cunoastere este mai intensa ca oricand, fara a tine cont de domeniul de activitate, acest lucru datorandu-se tendintelor actuale care se manifesta pe piata. Schimbul de cunostinte intre echipamente si/sau oameni, activitatile de comunicare se face cu ajutorul unui element important: informatia. Informatia reprezinta un mijloc de comunicare (un mesaj) intre oameni, intre echipamente sau intre oameni-echipamente. Aceasta este o modalitate de prezentare a cunostintelor existente in toate domeniile.

In vederea dezvotarii sistemelor inteligente si asistarii decidentului uman in diferite ipostaze in care el se afla in cadrul organizational, a fost individualizat in timp termenul de cunostinte; in alt moment, discutam de cunostinte, date si informatii care definesc o problema ingusta; procesarea si preluarea datelor a impus, in ingineria sistemelor, tehnologia bazelor de date. Cu trecerea timpului, prin intermediul perfectionarii unor mecanisme, prin memorarea, captarea si procesarea unui volum din ce in ce mai mare de date a fost dezvoltata notabil tehnologia bazelor de date.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Utilizarea procesorului de tabele Excel pentru simularea, previziunea si optimizarea deciziei financiar-contabile

Cuprins

Introducere.............................................3

Capitolul I. Prezentarea societatii SOCIETATII S.C. ARTEMIS M.L. COMPANY S.R.L............................................5
1.1. Functionarea societatii................................5
1.2. Structura organizatorica a firmei.............................6
1.3. Obiectul de activitate....................................7
1.4. Fluxul tehnologic de fabricare a confectiilor textile................................8
1.5. Informatii financiare ale firmei S.C. ARTEMIS M.L. COMPANY S.R.L....................................10
1.6. Politica de mediu a firmei...............................11

Capitolul II. Rolul sistemelor informatice de asistare a deciziei in activitate economica.................................13
2.1 Notiuni generale...............................13
2.2 Sisteme interactive pentru asistarea deciziei (SIAD).....................................16
2.3 Surse de date pentru depozite...............................20

Capitolul III. Utilizari ale Excelului pentru asistarea deciziei financiare.................................27
3.1 Utilizarea scenariilor.............................29
3.2 Utilizarea instrumentului GOAL SEEK............................40
3.3 Utilizarea instrumentului SOLVER............................40
3.4 Utilizarea unui raport PivotTable........................46

Concluzii..................................54

Bibliografie....................................56

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Utilizarea procesorului de tabele Excel pentru simularea, previziunea si optimizarea deciziei financiar-contabile". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.