Utilizarea rationalizarii costurilor ca posibilitate de crestere a vanzarilor

Trimisa la data: 2010-10-19
Materia: Comert
Pagini: 76
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Roxana_En
Lucrare de licenta despre Utilizarea rationalizarii costurilor ca posibilitate de crestere a vanzarilor
Stabilitatea in timp a firmei este posibila daca se are in vedere rentabilizarea sau cresterea rentabilitatii firmei in conditiile in care numarul ofertantilor pe piata este intr-o continua crestere iar piata resurselor este in stagnare sau chiar scadere.Aceasta rentabilizare, sau crestere a rentabilitatii, are ca suport profitul (obtinerea sau cresterea lui).Profitul unei intreprinderi este rezultatul diferentei intre cheltuielile efectuate pentru obtinerea unui produs si veniturile obtinute de pe urma acelui produs. Deci caile majore de crestere a lui sunt :crsterea venitului si/sau scaderea cheltuielilor.

Factorii de influenta ai venitului sunt : pretul de vanzare si cantitatea produsa (vanduta).Pretul de vanzare este expresia valorii unui produs pe o piata data in conditiile intalnirii libere dintre cerere si oferta. Acest pret poate fi stabilit, prin conventii nationale sau internationale, la un anumit nivel de catre ofertantii existenti pe piata. Chiar daca nu face obiectul unor conventii acest pret de vanzare are o limita maxima, data de acceptul clientilor, si o limita minima, data de costul de productie.Aceasta marja este destul de limitata in conditiile oricarei piete de profil.Cresterea cantitatii vandute dintr-un produs fabricat poate duce la cresterea profitului. Acest lucru se poate realiza prin folosirea unei politici de marketing pertinenta, cresterea calitatii produselor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Utilizarea rationalizarii costurilor ca posibilitate de crestere a vanzarilor

Lucrare de licenta despre Utilizarea rationalizarii costurilor ca posibilitate de crestere a vanzarilor
Cuprins

Capitolul I. Rationalizarea costurilor - metoda de crestere a vanzarilor...............................................3

Capitolul II. Prezentarea societatii............................10
2.1. Prezentarea societatii................................10
2.2. Obiectul de activitate..............................10
2.3. Organizarea societatii....................................11
2.4. Mediul concurential..............................17
2.5. Diagnosticul activitatii la SC TURNU SA
in perioada 1996 - 2000........................23

Capitolul III. Diagnosticul activitatii la SC TURNU SA
pentru perioada 1999 - 2000.......................................44
3.1. Diagnosticul rezultatelor..........................44
3.2. Diagnosticul costurilor.................49
3.3. Concluzii generale ale diagnosticului......................58

Capitolul IV. Masuri de rationalizare a costurilor
In cazul SC TURNU SA....................................65
4.1. Masuri concrete de rationalizare a costurilor....................65

Concluzii..........................74

Bibliografie..................................75

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Utilizarea rationalizarii costurilor ca posibilitate de crestere a vanzarilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.